4 Kasım 2018 Pazar

Birbirinden Güzel 10 Makrome Duvar Süsü Modelleri


Gün geçmiyor ki dekorasyonda yeni bir akım başlamasın.Son zamanlarda makrome duvar süsleri ile sıkça karşılaşmaya başladık.Bohem tarzı simgeleyen makrome iplerden yapılma duvar süsleri kuşkusuz evlere de ayrı bir hava katıyor.Bu yazımızda sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz birbirinden farklı makrome iplerden yapılmış duvar süsleri görselleri derledik ve sizlerin beğenisine sunduk.




Makrome iplerden yapılan kapı süsleri düz bir çubuk üzerine yapıldığı gibi doğadan edineceğiniz odun parçalarına,kasnaklara hatta ahşap şişler üzerine de yapılabilir.Bu konu tamamen sizin zevkinize bırakılıyor.




Makrome duvar süsleri tek renk olabildiği gibi farklı renklerde de tasarlanabiliyor.Burası da tamamen sizin zevkinize ve yaratıcılığınıza kalmış.




Makrome duvar süsleri eski bir kızılderili inanışına göre kabus görmeyi engelleyen bir çeşit muska görevi gören düş kapanlarının tarzı ile birleştirilerek de tasarlanabilir.Kuş tüyleri bu konuda oldukça işlevsel olacaktır.








4 yorum:

  1. orta okula giderken iş eğitimi dersinde öğrenmiştim. saksı sarkaçları yapmıştım bir sürü. tekrar moda olmasına çok mutlu oldum...

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller. Kızılderili inanışına dair bilgiyi ilk defa öğrendim . Teşeklüeler bu güzel paylaşımlarınız için 😘

    YanıtlaSil
  3. Şık görünüyorlar. Emekle çıkan çirkin olmuyor.

    YanıtlaSil