27 Ekim 2018 Cumartesi

Birbirinden Güzel 17 Amigurumi Modeli


Son zamanlarda tükettiğimiz birçok şey katkı maddeli olduğu için önce yemeklerimizde organik gıdaya yönelmeye başladık.Ardından da bebeklerin oyuncaklarına geldi sıra.İyi ki de geldi.Düşünsenize bebeğinizin kullandığı birçok oyuncak plastik! İşin en kötü yanı da bebeklerinizin bu oyuncaklar ile sürekli temas edip oral dönemde de bunları ağızlarına almaları.Kimyasal ürünlerle daha minicik yaşta tanışıyor bebeklerimiz.Peki onları bu ürünlerden nasıl koruyabiliriz alternatifleri nelerdir derken karşımıza el emeği göz nuru amigurumi oyuncaklar çıkıyor.



Amigurumi oyuncaklar %100 pamuk ipleri ile örülüyor.Tamamen bebeğinizin sağlığına hitap eden bu oyuncaklar tasarlayıcıları tarafından öyle geliştirildi ki barbie bebekleri ,plastik arabaları sollar oldular.Amigurumi oyuncaklar nasıl oluyor ? Amigurumi oyuncaklarda hangi modeller mevcut ? 


 Sizlere bu yazımızda birbirinden güzel 17 amigurumi modelini bulduk . Bu modeller bizim sizlere sadece bir yazımızda sunabildiklerimiz.Öyle bir derya ki amigurumi içine girince işin içinden çıkamıyorsunuz.Eğer örgüden anlıyorsanız her bir modeli örmek istiyorsunuz yok ben anlamam derseniz de bütün oyuncakları almak gibi bir dürtü oluşuyor içinizde.Bir de biliyorsunuz ki sağlıklı iç rahatlığı da bir ayrı oluyor.


















4 yorum:

  1. Ne tatlılar!

    YanıtlaSil
  2. Thanks a lot :D

    OMG so cuuuute :D

    NEW DRESS TO IMPRESS POST | WARM MATCHING? YES, PLEASE.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil
  3. Thanks a lot :D

    have a nice weekend my dear :)

    NEW BRANDING POST | TODAY'S DEALS!
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil
  4. Her biri çok güzel, çocuklarımızın sağlığına ciddi yaklaşmalı ve özenli olmalıyız.

    YanıtlaSil