30 Haziran 2016 Perşembe

Yaz Tatili için Bikini Alışverişim


Geçtiğimiz günler de yaz tatili için bir alışveriş listesi yapmıştım kendime .Bu liste içerisinde bikini ihtiyacımda vardı.Adıyaman'da olduğumuz için burdaki mağazalara yazlık ürünler çok fazla gelmiyor.Bu yüzden alışveriş listemdeki ürünlerin bir kısmını internetten almaya karar  verdim.Fakat internetten alışveriş yaparken güvenilir sitelerden alışveriş yapmaya da dikkat eder oldum.Hatırlarsınız bir ayakkabı krizi yaşamıştım geçtiğimiz günlerde.Bu yüzden ufak bir araştırma sonucu http://www.biarkadasa.com/ sitesine denk geldim.Bikini-mayokini kategorisindeki ürünleri inceledim ve en hoşuma giden modelin siparişini verdim.Sitenin en güzel yanı KARGO ÜCRETSİZ gönderim yapmaları ! Biliyorsunuz internet alışverişlerimde en dikkat ettiğim noktalardan biri de kargo ücretsiz alışveriş yapabilmek :) Kim istemez ki :)

 Birde biz bayanlar iç giyim,fantazi iç giyim,gecelik gibi alışverişlerimizi mağazadan yapmaya hep çekiniriz.Bu kelimeleri dile getirmeye bile utanırız.Bu yüzden bu tarz alışverişleri internet üzerinden yapmak bütün bu utanma problemini ortadan kaldırabilir :)
 
   http://www.biarkadasa.com/ sitesinde ki ürünleri bir incelemenizi öneririm.Özellikle mayo,bikini,mayokini modelleri çok yerde rastlayamayacağınız türden :)
 
 


7 yorum:

  1. terliklere ve gözlüğe bayıldım.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu siteden bir bikini aldım. Normalde 3 haftadır çıkıp Ankara'nın altını üstüne getiriyorum fakat ne içime sinen ne de fiyatıyla beni cezbeden bir şey bulamamıştım. Oturduğum yerden istediğim güzellikte ürün bulup kargoyla ayağıma getirtmek paha biçilemez :) Güle güle kullan sende :)

    YanıtlaSil
  3. Yaz için hazırlık yapmak da ayrı heyecan. tatil öncesi güzel paylaşım için teşekkürler. Güzel günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  4. Sağlıkla,güzelliklerle dolu mutlu bayramlar diliyorum.Sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan teşekkürler bilgi için :)

    YanıtlaSil
  6. Kış mevsiminde yaz blokları okumak içimi ısıtıyor :) bu arada site ismi çok orjinal

    YanıtlaSil