24 Ocak 2016 Pazar

Minyonlar Konseptli Doğum Günü Nasıl Yapılır ?



Minyonları pek çok çocuk seviyor.Bende bunu göz önüne alarak sizlerle minyonlarla ilgili doğum günü konsepti paylaşmak istedim.Bu konseptte neler yapılabilir? 



Ben bu konseptte daha çok evde yapabileceğiniz pasta modellerine ağırlık verdim.Çünkü biliyorum ki marifetli bayanlarımız bu şekilde kremalı minyon pastayı rahatlıkla yapabilirler.Ama yok ben yapamam derseniz de sipariş vererek yaptırabilirsiniz.


Minyonlar doğum günü konseptinde hakim renkler lacivert ve sarı ağırlıkta olmalı.Konseptte bütünlük sağlamak için alacağınız malzemeleri bu renklere göre seçmekte fayda var.




Minyon şekilli cupcakeleri ister evinizde kendiniz yapın isterseniz sipariş vererek yaptırın.Ama mutlaka aklınızda ve elinizde bir model olsun.


Minyonlar afişini kullanarak doğum günü parti afişi hazırlayabilirsiniz.Bu hazırlık aşaması tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış.
Şeffaf cam kaselere muzlu pudingler yapabilirsiniz.Konseptiniz ile bütünlük oluşturur.
Minyonlar ile ilgili bulduğunuz çeşitli figürleri masanızda kullanabilirsiniz.Oyuncaklarda masanızı süslemenize yardımcı olur.
Masayı süslerken minyon fotoğraflarından da faydalanabilirsiniz.


Mavinin tonlarında çatal,bıçak,kaşık alıp fotoğraftaki gibi sarı peçete ile süsleyebilirsiniz.Yada renkleri tam tersi de kullanabilirsiniz.Bunları sunarken küçük bir kova da yardımcınız olacaktır.



5 yorum:

  1. İlk pasta ve cup cakelere bayıldım :))) İnsan yemeye kıyamaz ^^

    YanıtlaSil
  2. ben bu konsepte bayıldım. Özellikle sarı lacivert olması çok ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
  3. zaten bayılıyorum bu şirin cücelere harika olmuş konsept olarak..:-))

    YanıtlaSil
  4. Bence çok hoş olmuş bir çalışma :) Bende istiyorum

    YanıtlaSil
  5. Fikirler çok güzel teşekkürler paylaşım için. Ben de blogumda ücretsiz parti süsleri ve fikirleri paylaşıyorum, bana da beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil