19 Kasım 2015 Perşembe

MİSAFİR VAR - 10 Dakikada Nasıl Kolye Yapılır ?

             Uzun zamandır bloğumda konuk yazar ağırlamak istiyordum ve karşıma  Cansu'nun Moda Gezegeni blogu çıktı. Özellikle Kendin Yap Projeleri beni çok etkiledi.Bende neden ilk konuk yazarım Cansu'nun Moda Gezegeni blogu olmasın dedim ve  sevgili Cansu'yu bloguma misafir olmaya davet ettim.O da beni kırmadı ve daha önce kendi blogunda paylaşmış olduğu kendin yap projelerinden biriyle bloguma konuk yazar oldu.Fazla uzatmadan sözü Cansu'ya bırakıyorum.Gelin bakalım 10 dakika'da kolye nasıl yapılır hep birlikte görelim?





Herkese Merhaba ben Cansu'nun Moda Gezegeni blogunun sahibi Cansu. Blogumda kendin yap(diy) çalışmaları başta olmak üzere, takı tasarımı, kıyafet yenileme , bakım ve makyaja dair pek çok şey paylaşıyorum. Bugün severek takip ettiğim Beyazbegonvil’in bloguna konuk yazarım. Bana bu fırsatı verdiği için kendisine çok teşekkür ederim

Malzemeler

Şeffaf Yapıştırıcı
Zımba 
Makas
Oje
Keçe




Kolyeme vermek istediğim deseni keçenin üzerine çiziyorum ve daha sonra bir makas yardımı ile çizdiğim yerlerden keçeyi kesiyorum.


 
Keçeye verdiğim desenin aynısını zımbaya da veriyorum.


Son olarak kolyemi oje ile boyuyorum.



10 dakika da istediğiniz renkte kolyeye sahip olabilirsiniz.Marifetli Cansu'nun yaptığı güzel kolyelerden yalnızca bir tanesi bu ! Eğer sizde Cansu'nun yaptığı diğer projeleri görmek istiyorsanız bence blogunu ziyaret etmelisiniz

Blogumda ilk konuk yazarım olan Cansu'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizinde böyle güzel projeleriniz varsa blogumda yayına almak çok isterim.
Konuk yazarlık için gulsahisciler@gmail.com'dan bana ulaşabilirsiniz.




10 yorum:

  1. çok güzel olmuş bir de becerilerim olsa böyle şeylere ben de yapıcam ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninde çok güzel yemek yapma becerin var :)

      Sil
    2. Seninde çok güzel yemek yapma becerin var :)

      Sil
  2. Çok güzel. Eskiden ugrasir yapardim. Zamanla insanin sabri azaliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet insan zaman geçtikçe uğraşmayi bırakıyor ama cansunun blogunu gezdikce tekrar takı yapmayla ugrasasim geliyor :)

      Sil
  3. harika çekilişle bize de yapsanıza :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söz vermeyim ama 15 tatilde Denizliye gidince malzemelerini alıp yapabilir ve çekilişe koyabilirim ;) adiyamanda bu malzemeleri nerden alcam hala bilemiyorum çünkü :)

      Sil
  4. Süper olmus ellerinize saglik :)

    YanıtlaSil
  5. canım benim beni blogunda misafir ettiğin ve güzel yorumların için çok çok teşekkür ederim :) iyi ki misafirin olmuşum sayende birbirinden güzel yeni bloglar keşfettim :)

    YanıtlaSil