23 Kasım 2015 Pazartesi

Kendin YAP I Eski Kolyelerinizi Yenileyin


Daha önce aliexpress'ten aldığım bu kolyemden sizlere buradaki yazımda bahsetmiştim.Kolyemin rengini çok beğenmediğim için kullanmıyordum bir köşede atılı duruyordu ama buna rağmen atmayada kıyamıyordum. cansununmodagezegeni blogunda kolyeleri oje ile boyama fikrini de görünce kolları sıvadım ve hemen kolyemin rengini değiştirdim.Böylece kolyemi daha da kullanılabilir bir hale getirdim ve ben sonucu çok sevdim.


          Kahverengi tonlarını çok sevdiğim için  Flormarın no'lu ojesini kullandım. Oje ile kolyemin yeşil olan yerlerini tek kat ama kalın bir şekilde boyadım.




İşte boya sonucunda kolyemin yeni hali.Ben bu halini çok sevdim.Bu fikri daha da çok sevdim.Düşünsenize kıyafetinize uygun takınız yok ama hiç dert değil kıyafetinizle uygun bir oje varsa hooopp takıyı boya kıyafete uygun hale çevir.Sonra sıkıldın mı sil aseton ile başka bir renge boya.Metal takılarımın  rengi bozuldukça ya da kullandıktan bir süre sonra rengini beğenmemeye başlayınca hiç dert etmicem hemen oje ile boyayıp yeni bir hale çevircem :) 
Hatta bu kolyemi bir süre böyle kullanıcam sonra kahverengi kısımlarına altın  sarısı simli şeffaf oje ile tek bir kat daha boyucam.
Neyse siz nasıl buldunuz bu fikri :)




11 yorum:

  1. Ojeyle boyama valla çok iyiymiş! Beğenmediğim kolyelerim var ben de deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım mutlaka denemelisin ben bu fikri çok sevdim :)

      Sil
  2. hımmm fikir güzelmişşş tuttum bunu :)

    YanıtlaSil
  3. sonuç çok güzel olmuş canım ben çok seviyorum böyle değişiklikleri hem çok kolay hemde değişik değişik kullanmak çok keyifli :)

    YanıtlaSil
  4. Harikaaa... Yeşile göre siyah çok daha kullanışlı olacaktır senin için..

    YanıtlaSil
  5. bu fikre bayıldım:)Hemen uygulayacağım.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Ojeler iyiki var kıyafetine uymayan bi kolyeyı küpeyi ya da eski ve sıkıldıgın bilekliği sihirbaz gibi hemen yenilersin:)

    YanıtlaSil
  7. Çok hos olmus ben de oj3den destek alirim bu tür durumlarda.

    YanıtlaSil
  8. ben ayakkabıların taşına kadar boyarım ojelerle :D
    süper oluyor

    YanıtlaSil