2 Mayıs 2015 Cumartesi

Gelin Hamamı Nasıl Olur ?



Geçtiğimiz günlerde Çiğdem'in gelin hamamı için Grand Denizli Otel'de bulunmuştum.Harika bir tatil günü oldu benim için.Gelin sizlere biraz gelin hamamında nasıl bir gün geçirdiğimizden bahsedeyim.



Grand Denizli Otel'in bizim için en ilgi çekici yanı içerisinde hamam,sauna ,masaj salonu ve jakuzi barındırıyor olması oldu.Eğer bir gün Denizli'ye tatile gelmek isterseniz tercihinizi Grand Denizli Otel'den yana yapabilirsiniz.Grand Denizli Otel Denizli'ye gelen ünlülerinde tercih ettiği bir konaklama yeri.Biz gittiğimizde Cansever vardı mesela.Bizden iki üç gün sonrada Haluk Levent konaklayacaktı burada...

Neyse ben otelin bizim için cazip olan yanına geçiyorum...
9 kişi gittik Grand Denizli'ye. Hem gelin hamamı yapalım hem felekten bir gün çalalım diye.Hamama gitmeden önce Çiğdem ile birlikte müzikler ayarladık.Ardından hepimiz yemekler hazırladık..Tam bir Adile Naşit kafasındaydık hepimiz.Ellerimizde tefler..

Grand Denizli Otel'de geniş bir alanda kurulu.Yaklaşık 5 adet masaj odası bulunuyor.Tek bir kişinin girebildiği ferah yapılı odalarda yapılıyor masajlar.






Önce jakuziye girmeyi tercih ettik biz fazlasıyla eğlendik.Ardından sauna keyfi yaşadık hep birlikte...






Sonra da günün yorgunluğunu hamamda attık.Harika felekten bir gün geçirdik ve kalabalık bir gurup olduğumuz için kişi başı sadece 30 tl ödedik.Birde yanımızda yiyeceklerimizi götürebilememiz de extrası oldu.
Grand Denizli Otel yolu Denizli'ye düşenlere yada Denizli'de yaşayıp felekten bir gün çalmak isteyenlere önerebilceğim harika bir yer.Güleryüzlü hizmette cabası...

Gelinimiz Çiğdem'e ömür boyu mutluluklar diliyorum..


2 yorum:

  1. Canım blogunu yeni keşfettim :) takibindeyim bende bloguma beklerim :) bu arada çok keyifli bir yazı olmuş sıkılmadan okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) beğenmene çok sevindim 😊

      Sil