8 Kasım 2018 Perşembe

Mum Süsleme Fikirleri


Kışın gelmesi ile birlikte evlerde mum kullanımı da arttı.Yaza nazaran mum kullanımını kışa yakıştıranlardanız ve de en önemlisi ev dekorasyonunun ayrılmaz bir parçası olduğunu düşünüyoruz..Hemen hemen herkesin evinde kıyıda köşede mutlaka bir mum vardır değil mi ? Bu fikirden yola çıkarak bu postumuzda sizlere evinizde bulunan mumları süsleyerek nasıl  evinizin dekorasyonu ile uyumlu hale getirebilirsiniz fikirler sunuyor olucaz.




Mumların boyları arttıkça fiyatlarının da arttığının farkındayız.Daha düşük bütçe ile bu işin üstesinden gelmek mümkün.Ufak tealightlar ve evde kullanmadığınız bardaklar dekorunuz için size yardımcı olacaktır.Görseldeki gibi kahve çekirdekleri çok sıcak bir görüntü sağlayabilir.Üstelik mumunuz yandıkça eve hoş bir kahve kokusu da yayılacaktır.




Kabuk tarçın dekorasyonda bir çok yerde karşımıza çıkmaya başladı.Daha önce de buradaki kapı süslerinde kullanabileceğinizden bahsetmiştik.Mumlarınızın etrafını çevreleyerek böyle güzel bir görüntü sağlayabilirsiniz.Dekorasyonda doğadan ilham alabilirsiniz.





Doğadan ilham alarak mumlarınızı yada mumluklarınızı kuru yada yapay çiçekler ile süsleyebilirsiniz.Hatta deniz kabukları neden bu konuda size yardımcı olmasın .






4 yorum:

  1. uzun bir süredir uzak olduğum blog camiasında ilk okuduğum yayını çok sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende uzun zamandır buralarda yoktum :) Güzel tesadüf olmuş :)

      Sil