23 Eylül 2016 Cuma

GEZİ I Kuşadası - Tren Cappello Beach Clup


Kuşadası tatilimize karar verdiğimizde Çeşme'de ki Tren'de Cuma günü Serdar Ortaç sahne alacaktı.Nasıl içimizde kaldı nasıll :) Tercihimizi Kuşadası tatilinden yana kullanınca Serdar Ortaç hayal oldu tabi :) Kendimizi biraz daha memnun etmek için bizde Kuşadası Tren'e gitmeye karar verdik . Kuşadası'nda 2 tane Tren bulunuyor.Gitmeyi düşünüyorsanız bunu iyi araştırmalısınız :) Biz Tren Cappello Beach olanına gittik.Hafta içi gittiğimiz için burada eğlence yoktu.Biraz daha sakin bir ortam vardı.




Pazar günü ise burada Kerimcan sahne alcaktı ... Onu da kaçırdık napcaz şimdi... Ammann çokta lazım :) Biz kız kıza felekten bir gün çaldık.Hem ne o öyle cıstıkcıstık müzikler..İki dakka dedikodu yapamıcaktık :D Burda öyle mi oldu vurduk dedikodunun dibine :) Biraz da kafa dinledik.Denize girdik,denizden sıkıldık havuza girdik mis gibi bir gün geçirdik :)


Biletlerimizi  http://www.firsat35.com/ sitesi üzerinden aldık.Bu site aracılığı ile 40 tl olan giriş ücretini 20 TL'ye denk getirmiş olduk. Yakında bu site hakkında da bir yazı yayınlıyor olucam :)




Daha detaylı fotoğraflara http://cappellobeach.com/ buradan ulaşabilirsiniz :) Plajı çok iyi fotoğraflayamamışım ne yazık ki.







Böyle bir yere eğlenmek yerine yalnızca denize ve havuza girmek için gitmek isterseniz size önerim hafta içi bir gün gitmeniz.Hafta içi bu tarz yerler daha sakin oluyor.Az insan olunca böyle bir yerin olanaklarından daha çok yararlanabiliyorsunuz :)




1 yorum:

  1. çok güzel bir mekanmış, her köşesi ayrı güzel, yolumuz düşerse uğramak isterim.

    YanıtlaSil