18 Eylül 2016 Pazar

Buse Terim'in Baby Shower Partisi


Geçtiğimiz günlerde Buse Terim doğacak kızı için bir baby shower partisi düzenledi.Partiyi organize eden tabi ki annesinin sahip olduğu Terim Events'tı.Oldukça şatafatlı gösterişli bir baby shower partisi organize etmişler.Gelin fotoğraflara birlikte bakalım.














Buse Terim'i uzun zamandır takip ediyorum.Fakat son zamanlarda artık bu kadar lüks yaşam nereye kadar ? Sorusunu sormadan edemiyorum.Bu yüzden yorumları size bırakıyorum.

14 yorum:

  1. Ama her şey çok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Bende çok seviyorum bu tarz etkinlikleri ama dozajında olmalı sanki :)

      Sil
  2. çok güzel bir organizasyon olmuş. Para var organizasyon var demelik :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hhaha çok doğru kesinlikle para var parti var :D

      Sil
  3. Kendi adıma söylemek gerekirse Hem reklam hemde gelir kapısı tüketim tüketim ve yarışçı insanlar Evet güzel o ayrı nereye varır bu çılgınlık bilinmez sonunda mutsuzluktan başka bir durum olmayacak vessellam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende severim bu tarz etkinliklerini.Fakat dozunda kendi yapabildiğim kadarıyla.Fakat Buse Terim'in artık bir çok şeyi görgüsüzlükmüş gibi geliyor.

      Sil
  4. insanlar ne kadar güzel hayatlar yaşıyorlar

    YanıtlaSil
  5. Doğru söylüyorsun ancak etrafımda zar zor geçinip çocuğuna dışarda doğum günleri yapanlar, borç harç içinde baby shower için para harcayanları gördükçe bu insanlar bu kadar para içinde yapacak tabi diye düşünüyorum :) Para harcanmak için e bunların ki harcamakla bitecek gibi de değil :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oww o da güzelmiş :) Borç harç içinde baby shower mı yapılırmış ya :) Bizler artık nasıl hava atacağımızı şaşırdık bence :)

      Sil
  6. Bu tarz partiler bence de artık normal şeyler etrafta yapan pek çok kişi olduğu için Buse Terim'inkini de hiç garipsemedim :) Para varsa hepsi var ;)

    YanıtlaSil
  7. Sizi blog keşif etkinliğinden takipteyim bana da beklerim sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Durumu var yapıyor ama olmayanları da özendiriyorlar. Aslında ne kadar gereksiz bir şey. Annecikler hevesleniyor eminim yarın öbür gün ben de heveslenirim ama ne kadar büyük bir stres gebe gebe. :( kim gelecek ne olacak nasıl olacak. O strese ne gerek var. Yap annişinle poğaça börek çörek haydee :D asgari ücretli kişilerin 4000 liralık telefon almasıyla eşdeğer saçmalıkta görüyorum. Kusura bakmasın kimse

    YanıtlaSil