6 Eylül 2016 Salı

Adım Adım Ayakkabı Alışverişim




Adım Adım Denizli,Isparta ve Uşak'ta mağazaları bulunan bir ayakkabı satış mağazası.Yaz günü düğünler çok oluyor malumunuz.Düğünlerde de öyle her ayakkabıyı giyemiyorsunuz.Mutlaka şık bir ayakkabınız olmalı.Günlük yaşamda topuklu ayakkabı giyemeyen biri olarak benim topuklu ayakkabılarımın adı düğünlük ayakkabıdır :) Düğünden düğüne giyilir.Geçen yaz ne kadar çok düğüne gitmişsem düğünlük ayakkabılarımın hepsinin perti çıkmış.Hal böyle olunca yenisini almakta kaçınılmaz oldu :)




İnce topuklu ayakkabılarla çok rahat edemediğim için bu sefer ayakkabılarımı kalın topuklu ve bileği saran modellerden tercih ettim.
Renk tercihim pudra ve siyah oldu.Pudra olan ayakkabım günlük giymeye de oldukça elverişli bir model.Siyah olansa daha çok özel günlerde giyilebilecek bir şekilde.


Bizim alışveriş yaptığımız hafta Adım Adım'da indirim vardı.Pudra renkli ayakkabıyı 80 tl'ye siyah renkli ayakkabıyı ise 50 TL'ye aldık.
Aslında görünüşlerine göre fiyatların tam tersi olması gerekiyor ama neyse :) İndirimli aldım mı aldım fazla kurcalamaya gerek yok :)



3 yorum: