29 Aralık 2015 Salı

Madame Coco Online Yılbaşı Alışverişim


    http://www.madamecoco.com/'nun yılbaşı indiriminden sizlere daha önce burada ki yazımda bahsetmiştim.Kısa bir özet geçecek olursak madame coco'da yılbaşına özel tüm ürünlerde %50+%50 indirim vardı.Üstüne birde benim sipariş verdiğim hafta sonuna özel kargo ücreti de yalnızca 2 tl'ydi.Bu güzel fırsatı kaçırmadım ve ufakcık bir alışveriş yaptım :)

  Alışverişimin tamamına bakmadan önce yukarıda görmüş olduğunuz mumluğa adeta vuruldum.Hatta keşke bir tane daha alsaydım aynısından diye düşündüm.Birde bu mumluğun aynı tarz ince uzun versiyonu vardı.Sizlere göstermek için sitede bir gezindim ama ne yazık ki tükenmiş.Ama siz şehrinizde madame coco mağazası varsa oraya bir göz atmalısınız ve bence bu güzel indirimi kaçırmamalısınız.Bu arada atlamadan fiyatı da 5-6 tl gibi birşeydi.





 Ben genelde instagram hesabımda paylaştığım görsellerde çiçek detaylarını kullanmayı çok seviyorum.Sırf bu yüzden tek bir adet görselde gördüğünüz ortanca'dan aldım.Fiyatı da 6 tl idi.


Hem evde ufak bir dekor detayı olarak dursun hemde fotoğraf çekimlerimde kullanırım diye bu meleği aldım.Boyutu oldukça küçük.Fiyatı gibi tıpkı :) 3 tl idi.


Bu geyikli mumlukta çok beğenerek aldığım bir mumluk :) Bu ara biraz fazla mumluklara sarmış durumdayımda . Bu mumluğun fiyatı da 6 tl idi


Bu sepeti görünce vuruldum :) Alt tarafı bir sepet ama çok hoşuma gitti.Ne olarak kullanacağıma da bir türlü karar veremedim.İplerimi koymak için kullanabilirim.Patates,soğan koyabilirim ya da içerisini çiçeklerle süsleyip süs eşyası olarakta kullanabilirim .Henüz bomboş bir köşede kaderini bekliyor bu sepetim.Fiyatı da sanırım 6 tl idi.


O kadar mumluk alınca içerisine mum almamak olmazdı tabii ki.Fakat bu mumları ben madame coco'dan değil bim'den aldım.Miss gibi yasemin kokuyorlar.Görsel olarakta ışıl ışıllar :) Fiyatı da 4-4,50 gibi birşeydi :) Bunu da paylaşmadan geçmek istemedim :)


Son olarak Madame Coco 'dan online alışveriş kesinlikle yapabilirsiniz.Gelen ürünleri öyle bir sarıp sarmalamışlar ki hiç bir şekilde kırılma vs. olmamış aldıklarımda.Düşünsenize 1250 km yol teperek ve kaç araba değiştirerek geliyor bu siparişlerim.Bu kadar titizlikle sarmasalardı kırılmaları kaçınılmazdı.Hatta alışveriş yaparken dikkat ettiyseniz  kırılacak eşya seçiminden biraz kaçındım.Ama bir daha ki alışverişimi gönül rahatlığı ile yapabilirim.Bu titizliğinden dolayı madame coco çalışanlarına çok teşekkür ederim.

10 yorum:

  1. hepsi çok şık güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Hepsi de çok güzel.. Özellikle geyikli mumluk ve eve bayıldım :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. ne güzel şeyler seçmişsin ben madame coco'nun online alışverişi olduğunu bile bilmiyordum evime çok yakın bir şube olduğu için hiç gerek duymadım sanırım ondandır güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel şeyler almışsın, minik evve bayıldımm ... güle güle kullan ^-^

    YanıtlaSil
  5. iyi günlerde kullan canım hepsi çok güzel

    YanıtlaSil
  6. O sepete ben de bayılıyorum yaa :) çok Şirin şeyler almışsın güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzeller güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
  8. Ev şeklindeki mumluğa bayıldımmm ^^ Hemen siteyeee :)))

    YanıtlaSil
  9. çok güzel şeyler almışsın canım zevkine bayıldım. senin indirim haberinden sonra bende sitede biraz gezinmiştim ama bu güzelliklere denk gelemedim görseydim bende kaçırmazdım özellikle sepet ve mumluk ev harika güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  10. Hepsi çok güzel ama en çok evi sevdim ben.:)

    YanıtlaSil