13 Aralık 2015 Pazar

İzledim I Bir Varmış Bir Yokmuş



Bir Varmış Bir Yokmuş filminin başrollerini Melisa Sözen ve Mert Fırat paylaşıyor.Film güzel bir masalla başlıyor.Nehir bir arkadaşının evindeyken güzel bir şarkı duyar.Ozan o sırada yeni şarkısını bestelemektedir.Bu şarkıdan çok etkilenen Nehir şarkıyı yapan kişinin peşine düşer ve Ozan'ı bulur.Hikayemizde tam olarak böyle başlar.Çok inişli çıkışlı sürtüşmeli bir ilişki yaşarlar.Birbirlerine bir söz verirler ve kim olduklarından ne olduklarından hiç bahsetmezler.Bu şekilde ilerler film...Peki ben bu filmi nasıl buldum ? Sizlere izlemenizi tavsiye edermiyim dersiniz ? 



Filmi ilk izlemeye başladığımda dikkatimi çeken sahneler oldu.Nehir'in Ozan'ın sesini duyup şarkıyı dinlemesi ilk dikkatimi çeken sahmeydi.Ozan ile tanıştıktan sonra film kısa bir rutine gitmeye ve beni sıkmaya başladı.Tam aa kapatıcam bu filmi derken Ozan'ın davranışları değişmeye başladı ve beni filme bağladı "Ozan neden böyle davranıyor merakı... "
Bu merakla filmi izledim...


Filmde tam olarak aradığımı bulduğum söylenemez.Fakat bu filmi izlerken zevk alacak kişiler de olduğunu biliyorum.Yakın çevremde de var böyle arkadaşlarım :))) Bu yüzden de sizlere olumsuz yaklaşıp bu filmi sakın izlemeyin diyemem...
En iyisi ben sizlere fragmanı izlemenizi önereyim.Fragmanı izledikten sonra filmi izleyip izlemeyeceğinize siz karar verin.


               Dipnot olarak ta filmin müziklerini beğendiğimi söylemeliyim.Bir dinlemenizi öneririm ;)

2 yorum:

  1. türk filmlerine karşı ön yargılıyım hele de bir de romantizm varsa içinde. :/

    YanıtlaSil
  2. Filmi sinemada izlemiştim,çok aşırı olmasa da beğenmiştim.Özellikle sonu bir kaç damla göz yaşı döktürmüştü..

    YanıtlaSil