30 Ekim 2015 Cuma

Splat Blackwood Diş Macunu




Daha önce Splat diş macunu firmasının LOVE ve Armydent ürünlerini deneyimleyip yorumlarımı sizlerle paylaşmıştım.Şimdide Splat Blackwood deneyimimden bahsetmek istiyorum.Splat Blackwood tüm bildiğiniz diş macunlarının zıttında bir ürün .

Bir kere dış kabı beyazın aksine siyah bir renkte.Macunun rengide öyle ...Siyahh...Bu ilk başta insanı ürküten bir durum olsada Splat Blackwood bence çok iyi bir  diş macunu.İçeriğinde bulunan Sp white system sayesinde diş minenizi çizmez,diş ve diş eti hassasiyetine neden olmaz.Bu da Splat Blackwood'u iyi yapan durumlardan biri.Birde benim en sevdiğim yönü dişlerimi fırçaladıktan sonra ağzımda bıraktığı ferahlık hissi.

Geçtiğimiz günlerde Splat firmasının instagram hesabından düzenlemiş olduğu bir çekilişe katıldım.Hiç umudum yoktu fakat ilk defa şansım yaver gitti ve ben çekilişi kazandım.Splat blackwood uzun zamandır denemek istediğim bir diş macunuydu..Bu sayede bende firmadan splat blackwood diş macununu talep ettim ve diş macunun bir kaç gün içerisinde elimde oldu.

Splat diş macunu ürünlerine gratislerden ve seçili eczanelerden ulaşabilirsiniz.Splat diş macunu ürünleri hakkında merak ettiklerinizi splat / facebook sayfasından öğrenebilirsiniz.

6 yorum:

  1. Siyah olması krem havası vermiş. Benim diş hassasiyet var ve diş macunumu seçerek alırım öyle her markayı da kullanamam. Denemek lazım iyi bir alternatif gibi duruyor!

    YanıtlaSil
  2. benimde yeni denemeye başladığım bi ürün şimdiden çok memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
  3. Bende de bi merak uyandırdı :)

    YanıtlaSil
  4. siyah bir macunu hayatta kullanmam ben amakullanana da mani olmam :)

    YanıtlaSil
  5. Bende merak ettim diş macunum bittikten sonra bir denemek istiyorum yazınız için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. Bende çok merak ediyorum.Diş hassasiyetim olduğu için her diş macununu kullanamıyorum.Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil