10 Ocak 2015 Cumartesi

İnstagram'da Takip Etmeyi Sevdiğim 5 Hesap

İnstagram'da çokta eski sayılmam.Yaklaşık 6 aydır instargram kullanıcısıyım ve burada vakit geçirmeye bayılıyorum.Bu vaktin zevkli geçmesini sağlayan hesaplarda var tabii.Sizlere bu hesaplardan bahsetmek istiyorum.

1) balkopugublog: Sevgili Gizem'in blogunu da instagram hesabını da takip etmeyi çok seviyorum.Hatta itiraf etmeliyim ki instagram hesabımı açtığımda ilk işim balköpüğü bugun ne paylaşmış ona bakmak oluyor.
http://instagram.com/balkopugublog/





2)turuncubikiz:O şimdi bir anne.Turuncubikız'ı Barış'a hamile iken keşfetmiştim.Annelik süreci ile ilgili paylaştıkları çok hoşuma gidiyor.Tabii birde dekorasyon paylaşımları.

.http://instagram.com/turuncubikiz

3)buseterim: Buse Terim'in hem blogunu (şu anda artık blog olmaktan çıkmış durumda)hem de instagram hesabını takip etmeyi çok seviyorum.Moda ve dekorasyon ile ilgili paylaşımları dikkatimi çekiyor ve bana ilham kaynağı oluyor.Tabii Volkan Bahçekapılı ile olan evlilik sürecide dikkatimi çeken paylaşımları arasında.

http://instagram.com/buseterim


4)shuleokchi :Şule Okçu'yu da yazın keşfetmiştim.Yazın kullandığı aksesuarlar ile ilgili paylaşımları şimdilerde yerini evinin dekoratif köşelerinin paylaşımlarına bırakmış durumda.Tabii dekorasyon ve aksesuarlar olurda ben takipten geri kalır mıyım ?Kalmaaaaaaaaaammmm...
Şule Okçu'yu takip etmemdeki sebeplerden bir diğeri ise oldukça içten olması.Yazılan yorumlara,sorulan sorulara içtenlikle, kibirden uzak bir şekilde cevaplar vermesi.Sizde boyle sirin birini tanimak paylasimlarini takip etmek isterseniz asagidaki linke tiklayabilirsiniz :-).

http://instagram.com/shuleokchi

5) minik_pofuduk : Şimdiye kadar bahsettiklerim hep instagramda popüler olan hesaplardı . Bu hesap ise öyle popüler hesaplardan değil.Fakat kesinlikle keşfedilmesi gereken bir hesap .Sevgili Burçin'in paylaşımlarını takip etmeyi çok seviyorum.Kalbinde öyle bir sevgi var ki her yaptığı işe yansıyor.
Paylaşımlarıyla mutlu oluyorum.Ev dekorasyonu hakkında kendisinin paylaşımlarından hep fikir alıyorum.Onun masal evini görmelisiniz.

http://instagram.com/minik_pofuduk

2 yorum:

  1. balkopugublog ve shuleokchi bende şimdi takip ediyorum tavsiyenizle ;) Teşekkürler Hayırlı cumalar.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil