6 Kasım 2018 Salı

Ufak Tefek Cinayetler Final Yapıyor !


Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamları izleyicileri ekrana kitlemeyi başarmıştı.İlk sezon oldukça iyi reytinglere sahip olan dizinin sezon finalinde Edip karakterinin ölmesi ile diziyi ikinci sezona uzattılar.Fakat  ilk sezon başrol oyuncularından birinin ölmesini bekleyen seyirci Edip karakterinin ölmesi ile diziden bir nebze olsun soğudu.



        İkinci sezon Ufak Tefek Cinayetlere Osman Sonat'ın dahil olması ile seyirciyi etkileyeceklerini düşünen senaristler bu konuda başarılı olamadı.Dizinin konusu çok saçma hallere girmeye başlayınca Arzu karakterine hayat veren Tülin Özen diziden ayrılma kararı aldı ve böylelikle sosyal medyada  ilk söylentiler çıkmaya başladı.Dizi sezon ortasında final yapacak ve Udak Tefek Cinayetler yerine Barış Arduç'un başrolunü oynayacağı yeni bir dizi geliyor olası da söylentiler arasında.

8 yorum:

  1. Nedense Türk dizilerini hiç sevemedim,çok yapmacık gelyo bana..🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir yerden sonra hep aynı konu üzerinde dönüp duruyoruz :)

      Sil
  2. sonlarda saçmaladılar gerçekten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bir an önce final olması çok iyi bir karar

      Sil
  3. İlk sezon ilgimi çekmişti ama sonlara yaklaştıkça senaryo biraz dağıttı.
    O yüzden ikinci sezona başlamadım bile. Sanırım pek bir şey de kaçırmamışım

    YanıtlaSil
  4. Türk dizileri iddialı başlıyor, bir süre sonra senaristler yazma sıkıntısı çekmeye başlıyorlar. İzleyici bunu hissediyor ve izlenme oranları düşüyor. Sonuç ise beklenen oluyor.

    YanıtlaSil