5 Mayıs 2017 Cuma

2017 Dekorasyon Modası Neler ?


Zaman değiştikçe biz bayanların evine düşkünlüğü de artmakta.Kozmetik ve giyimin  yanında ev dekorasyonu için de belli bir bütçe ayırmaya başladık.Kısaca tüketim çılgınlığımıza bir kategori daha eklemiş olduk.Ev Dekorasyonu! .,Giyim ve kozmetik modasını takip ederken kendimizi dekorasyon modasını da takip eder halde bulduk! Peki bu yılın dekorasyon modası nedir ?  Gelin hep birlikte göz atalım.
Dekorasyonda çerçeveler ön planda.2017 dekorasyon modasını takip etmek ve yaşam alanınıza bu şekilde dokunuşlar yapmak isterseniz odamızın büyük bir duvarını bu çerçevelere ayırmakta yarar var.Odanız ile uyumlu renk ve boyutlarda , kendi hayat felsefenizi yansıtacak yazıların bulunduğu bu çerçeveler odanıza modern bir hava verecektir.


Pudra tonlarından bu yılda vazgeçemiyoruz.Mat renklerin hakim olduğu odalar hala İN !



Yok ben pudra renklerinden sıkıldım derseniz de sizin içinde alternatif bir moda var! Doğal objelerin bulunduğu Grilerin hakim olduğu az ama işlevsel objelerin yer aldığı odalar ise tam size göre! 
Ahşapa,doğallığa dönüş var !

Son olarak 2017 yazında daha çok karşılaşacağımız Tropikal Desenler ! Bol yeşilli renklerin hakim olduğu hasır objelerin yer aldığı tropikal desenler bu yazın en gözdesi !



7 yorum:

  1. bu sene çok hoş dekorasyon tarzı :)flamingolar da modaymış bu arada

    YanıtlaSil
  2. İlk fotoğraftaki odaya bayıldım 😍

    YanıtlaSil
  3. benim de ev dekorasyonunda en sevdiğim nesneler çerçeve ve tablolardır. Güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim cnm :) çerçeveler evi bütünlüyor

      Sil
  4. merhaba blogunuzu yenı kesfettım bende beklerım :)

    YanıtlaSil