9 Kasım 2016 Çarşamba

Siyah ve Goldun Asaleti Salonunuza Yansısın


Gold ve siyah..Bu iki renk dekorasyonda bir araya geldiğinde oldukça ihtişamlı bir sonuç çıkıyor ortaya.Doğru parçaları bir araya getirdiğinizde salonunuzda asil bir görünüm elde etmek oldukça kolay olucak.Bu konuda sizlere bir kaç tüyom var.Takılın peşime !


Bu iki rengi evinize uygulamak isterseniz olmazsa olmaz parçalarınızdan bir gold payetli kumaş olucak ! İster kırlentlerinizde ister fon perde tercihinizde gold payetli kumaştan mutlaka yararlanmalısınız.Tercihiniz kırlentten yana ise işiniz kolay.Payetli gold kırlentinizin yanına alın bir kaç tane çeşitli desenlerde siyah kırlent yerleştirin koltuklarınızın üzerine geçin !
Ya fon perde olarak kullanacaksanız ? O zaman işe perde almak ile başlamalısınız.Ya da mevcut bir perdeniz varsa ve desensiz düz beyaz tül ise o da işinizi görür .Üzerine payetli bir fonu uygulayın geçin ..Perde alıcaksanız o zaman siyah ince bir tül de işinizi görür.Fakat bu noktada koltuk takımınızında açık renkli olması önemli !


Koltuk şalı ! Dekorasyonunuzda bütünlük oluşturmak için koltuk şallarından faydalanmanızı öneririm.Mevsim kışsa atın koltuğunuzun üzerine bir koltuk şalı işlem tamam ! Açık renkli koltuklarınız varsa siyah işinize yarayacaktır.Yada yok koltuk takımınızda siyah yada koyu renkli ise o zaman payetli bir kumaşta işinizi görür.


Özellikle gold ağırlıklı farklı boylarda,şekillerde objelerde dekorasyonunuzun tamamlayıcı parçası olacaktır.


Son olarak gold -siyah konseptinizi tamamlayacak çerçeveler seçin ve işi bitirin :)

7 yorum:

  1. ooo çok şatafatlı yahu . ben kendimi bunların içinde mihrace gibi hisseder havalara girerim sonra ocaktaki yemeği yakar havamı söndürürüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha ya nasıl güldürdün beni :)) Al benden de o kadar ah o güzelim yemekler yanmasa iyi kadınım aslında :D

      Sil
  2. çok hoşmuşşş yaaaaaaaaaaaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Gold çok güzel durmuş gerçekten. bu derece fazla kullanılmam ama küçük parçalarda dahi kullanılsa çok şık durur :)

    YanıtlaSil
  4. çok hoş gerçekten ama benim için çok şatafatlı sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş bir görüntü çıkmış ortaya ya, insanın koşarak bu tarz ürünler arası geliyor. *-*

    YanıtlaSil
  6. benimde çok sevdiğim 2 renk kombinasyonudur. Web taasrımı yaparken bu uyumu kullanıyorum

    YanıtlaSil