30 Kasım 2016 Çarşamba

Altın Kelebek 2016

Geçtiğimiz günlerde altın kelebek 2016 ödülleri sahiplerini buldu.Kim hangi ödülü almış ? Boşverin siz onu gelin biz kelebek dedikodusu yapalım..


Türkan Şoray nasıl yaşlanmış ... Ödülü verirken dikkatli incelediğimde elleri titriyordu ! Heycandan mı ? Hiç sanmıyorum koskoca Türkan Şoray'ın heyecandan elimi titrer ? Yaşlılık belirtisi bunlar :(


Gecenin en kaba erkeği desek daha doğru olmaz mı sizce de ? Ödülü alırken ki hali tavrı ! Cıks hiç olmadı ... Meryem Uzerli nasıl güldürdü seyirciyi nasıl çıtayı yükseltti...İlker Kaleli geldi pat seviye yerlerde..Yalnış hatırlamıyorsam elini bile sıkmadı Meryem Uzerli'in ...En kaba oyuncu İlker Kaleli !




Bu üçlüde benim favorim Melisa Aslı Pamuk ! Allah'ım o ne güzellik ! O ne alım...Soğuk bir duruşu var kabul ! Ama güzelliğine diyecek yok..Neyse konumuz aslında Neslihan Atagül !İzlediniz mi bilmiyorum...Neslihan Atagül de bi havalar bi havalar ! Ki ben kendisini çok çok beğenirim ! Sanki iki dakka önce kızlarla kavga etmişte üstüne bir de ödül vermeye çıkıyormuş gibiydi !


Peki ya İrem Derici ? Aman Allah'ım bu kadın daha fazla zayıflamamalı ! Bakmayın böyle durduğuna çıplak gezecek aslında haberiniz yok ! Neyse o beni ilgilendirmez de bu şekilde bir şov cıks olmamış ! Eskidendi bunlar !


Veee Demet Akalın ! Allah'ım yarabbim o elbise nedir ? Daha geçenlerde İtalya'ya gidip bir kaç ev parası harcayıp giyim kuşam almamışmıydı Demet abla ? Bunları aldıysa yazık o ev paralarına !


Neyse canlar ödül zaten bahane magazin malzemeleri şahane !



2 yorum:

  1. Türkan Şoray'ın da bi rahatsızlığı var o yüzden elleri hep titriyor bildiğim kadarıyla. Gecenin bombası Okan Bayülgen'i atlamışsınız, gerçi her yerde o kadar yazıldı ki tekrar yapmamak adına da güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. aynen ya, demetin elbisesi gerçekten berbat

    YanıtlaSil