19 Temmuz 2016 Salı

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Evlendi


Ünlülerin düğünlerini sizlerle paylaşmayı çok seviyorum artık biliyorsunuz.Bu düğün yazım tatilde olmamdan dolayı biraz gecikti ama bu düğünü de es geçmek istemedim.Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu evlendi.





Uzun süredir birlikte olan hatta aynı evi paylaşan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun düğünü İstanbul Ajia Hotel'de gerçekleşmiş.Tabi biz daha çok düğünün dedikodu kısmıyla ilgileniyoruz değil mi :) Nerde yapıldığı çok önemli değil :) Düğünün hemen ardından Neslihan Atagül instagram hesabından soyadını Doğulu olarak değiştirdi :) Yani değiştirdi dediysem Neslihgan Atagül Doğulu oldu artık :)


 Gelelim Atagül'ün gelinliğine...Gelinlik Vakko Wedding markasına ait.Şimdiye kadar sizlerle paylaştığım ünlü gelinliklerinden en beğendiğim Neslihan Atagül'ün gelinliği oldu diyebilirim.Bir başkası giyse bu kadar yakışır mıydı bilmiyorum.Ama ben kesinlikle çok yakıştırdım çok beğendim...Gelinliği hem romantik hemde çok asil duruyor.


Neslihan Atagül'ün saç ve makyajı da benim için ayrı bir olay.Çok güzel olmamışlar mı sizce ? Bence kusursuz bir gelin olmuş...




5 yorum:

  1. evet gelinliği ilk kez ben de tuttum..

    YanıtlaSil
  2. Bende gelinliğe bayıldım . Ve saç ile makyaj çok uyumlu olmuş çok zarif ve asil

    YanıtlaSil
  3. tuhaf gelecek ama bunlar kim bilmiyorum ama gelinlik güzelmiş..

    YanıtlaSil
  4. Kadın o kadar güzel ki diğer herşey detay kalmış.

    YanıtlaSil
  5. Kız güzel, gelinliği taşımış, başka şeylerle ilgilenesi gelmiyor insanın^^ Selam canım bloğunu özlemişim yahu:)

    YanıtlaSil