20 Mayıs 2016 Cuma

Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu Düğünü


Düğün sezonu açıldı diye bas bas bağırıyorum duymuyosunuz :) Şimdi de Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım evlendi ! Gün geçmiyorki bekar bir aktörü daha kaybetmeyelim :) Şaka bir yana birbirine çok yakışan bir çift ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım.Gelin düğün detaylarına bir göz atalım!




Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu bir zamanlar sıkı takipçisi olduğum Ulan İstanbul dizisinde tanışmışlar ve aşk yaşamaya başlamışlardı.Dizinin bitmesiyle birlikte bu ikili şimdi adını hatırlamadığım fox'ta yayınlanan bir dizide bir araya gelmişlerdi.İlişkileride bir yandan devam ediyordu tabi.


Çift bu aşkını evlilikle taçlandırdı ve geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Esma Sultan Yalısında dünya evine girdi.Düğüne Ferhan -Derya Şensoy,Mert Vidinli,Caner Özyurtlu gibi isimler katıldı.


Her ünlü düğününde gelinlik hakkında bir yorum yapmazsam olmaz:) Ezgi Eyüboğlu'nun gelinliğini nasıl buldunuz? Ben denk geldiğim bir fotoğrafta gelinliğin kollarında potluklar ,bolluk görünce bir de dantel detaylarını görünce acaba büyük annesinin filan gelinliği mi diye düşünmedim değil! Sonra diğer fotoğraflara daha dikkatli bakınca aslında fena değilmiş ya diye düşünmeye başladım ama gelinlik sanki uzun kollu olmasaymış çok daha güzel olurmuş.

Çok daha fazla eleştirmeden çiftimize mutluluklar dileyelim :)

4 yorum:

  1. gelinliği çok beğenemedim ama birbirlerine çok yakışmışlar maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Aylardan evlilik gibi oldu evlenen evlenene. Mutluluklar dilerim. Ezgi Eyüboğlu'nu bir ara oyunculuğunda olsun güzelliğinde olsun çok seviyordum ve en sonki dizideyken Kaan Yıldırımla birlikteydi ve sanki evlenecek gibiler gibiydi. Öyle de olmuş :))

    YanıtlaSil
  3. Bu ara evlenmeyen kaldı mı yaa :) AA pardon ben :)

    YanıtlaSil
  4. Gelinlik cidden çok kötü ya beyza kendi siteme takipe beklerim :)

    YanıtlaSil