31 Mart 2016 Perşembe

Çalışma Masalarınızda Pembe Renginden İlham Alın


Masa başında çalışan bayanlar günün en az 8 saatini bir masa başında geçiriyor.İşteki performansı arttırmak içinse bir bayan için en önemli nokta bana kalırsa masa düzeni ve masasının görünümü.İtiraf edin biz bayanlar bulunduğumuz her yerde bir güzellik, bir renk isteriz.

Çalışma masanız ne kadar sizin zevkinize hitap ediyorsa o kadar verimli çalışmalar gerçekleştirirsiniz.Çalışma masalarınızı düzenlerken renklerin enerjisi oldukça önemli.Ben bu yazımı hazırlarken masalarınızda ilham alınacak renk olarak "Pembe" 'yi seçtim.Pembe renginin enerjisinin çok yüksek olduğuna inanıyorum.




 Biz bayanlar pembe rengine ayrı bir sempatimiz var bunu da kabul etmek gerekir.Düşünseniz doğduğumuz ilk günden beri pembe rengi ile yaşamaya başlıyoruz :)



  Çalışma masalarınızda sizin seveceğiniz objelere yer vermekte çalışma iştahınızı arttıracaktır.Birbiri ile renk uyumlu objeler masanızda bir düzen sağlayacak ve çalışma iştahınızı daha çok arttıracaktır.


Zaman zaman çalışma masanızda çiçeklere yer vermenizde fayda var.Çünkü çiçekler biz bayanlara ayrı bir enerji verir.Hatta bu çiçekler pembe renkli olursa bakmaya doyum olmaz :)


Not defterlerinizi,kalemliğinizi,dosyalarınızı pembe renkli seçerek masanızda pembe uyumunu yakalayabilirsiniz.


 Birde şansınıza ofisiniz beyaz renk ağırlığındaysa pembe uyumu ile çalışma iştahınız daha çok artacaktır.



9 yorum:

  1. çok güzel insanın için açıyor hakikaten bu dekorlar :-))

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle pembe aşığıyım ve evimdeki çoğu şey pembedir, beni mutlu eder ve huzur verir :)

    YanıtlaSil
  3. Pembeee... Gerçekten bizim renginiz:)) resimlerin hepsi birbirnden şık ve sevimli:) çok güzel bir yazı olmuş flkirlerin için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. Çalışma odaları çok hoş, kızlara salonu oda yaptığımda onların odasınıda kendime bir oda mı yapsam diye düşünmuyor degilim:) renkler ferahlik veriyor...

    YanıtlaSil
  5. Resimlerine bakmak bile ayrı keyif ve enerji veriyor, pembe-beyaz uyumu her zaman ilgimi çekmiştir.Böyle bir masada çalışıyor olmak çok büyük haz verir insana kesin :)

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle katılıyorum benim de her şeyim pembe çok seviyorum :))

    YanıtlaSil
  7. Bende turuncu sarı renkleri seviyorum çalışmayı daha çok sağlıyor pembe de güzel tabi hayal gücünü arttırır.

    YanıtlaSil