29 Şubat 2016 Pazartesi

Sosyal Sorumluluk I Örgü Kampanyası #bendevarım




Sizlere gönül örgüsü projesinden bahsetmek istiyorum.Hürriyet Kelebeğin başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ismi Gönül Örgüsü.Bu projeye destek olmak iste marifetli ellerimize düşüyor.Tabii bir de büyük duyarlılık gerektiriyor.
Gönül örgüsü nasıl bir proje ve siz bu projeye nasıl katılabilirsiniz ?
İşte en kolay ve en güzel kısmı da burası.Bu projeye çocuklar için örgü atkı,bere,kazak,hırka örerek katılabiliyorsunuz.Peki ördünüz ama nereye vereceksiniz.Bu da oldukça basit.Kızılay ve D&R mağazalarına ördüklerinizi teslim edebilirsiniz.Ama yok benim hala kafama takılan sorular var ben birşeyler sormak istiyorum bu proje ile ilgili derseniz o da kolay.168 numarasını çevirerek Kızılay Çağrı merkezine ulaşabilir kampanya hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Peki bu kampanya ne zamana kadar geçerli? İşte süre kısıtlı sevgili okuyucularım.15 Mart'a kadar ördüklerinizi Kızılay ve D&R'a teslim etmelisiniz.



     Destek olup bu projeye katılın lütfen desteklerinizi esirgemeyin.Bizler rahat yataklarımızda,sıcacık evlerimizde yatarken büyük zorluklarla boğuşan insanlar ,çocuklar ve hatta bebekler var.Ben örgü örmeyi çok sevdiğim için bu projeye hemen bir şeyler örüp katılıyor olucam.

Ördüklerinizi ,proje hakkında farkındalık yaratmak için sosyal medya hesaplarınızda #bendevarım hastagini kullanarak paylaşımlar yapabilirsiniz.Haydi marifetli elleri görelim hanımlar...


6 yorum:

  1. Ya çok güzelmiş umarım bol katılım olur.

    http://menfiebrutas.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. anneme diyorum şimdi. katılırsa hastagten resimde yollar :D

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar da geç farkettim. Hemen başlamalı :) Teşekkürler bilgilendirmeniz için..

    YanıtlaSil
  4. Güzel düşünülmüş.. hatta geç bile kalmış bir proje bu.. Umarım katılım çok olur...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. güzel bir proje ben hiç bilmem örgü örmeyi :-(((

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir porjeymiş, çok sevindim.. :)

    YanıtlaSil