23 Şubat 2016 Salı

İzledim I Can Dostum











Sizlere bu yazımda Can Dostum filminden bahsetmek istiyorum biraz.İzlediğim filmler genelde çok yer etmez hafızamda.Eşim bu konuda çok iyidir.Öyle iyidir ki filmlerin repliklerine kadar hatırlar.Bense daha çok beni etkileyen filmleri kazırım hafızama..Hayat güzeldir,dedemin insanları,unutursam fısılda gibi filmler kazındı beni hafızama.Peki Can Dostum filmi bu filmler arasında yerini alabildi mi dersiniz ?


Can dostum filmi her yönüyle hafızama kazındı...Başlangıç sahnesinden tutun filmin en olmadık sahnelerine kadar ...Şimdi şöyle bir düşündüğümde sahneler film şeridi gibi geçiyor gözlerimin önünden :) Tamam tamam kötüydü kabul !

Can Dostum filminin konusundan bahsedecek olursak...Bu kısımlarda daha çok alıntı yapmak istiyorum.

Zengin bir iş adamı ve aristokrat olan Philippe, yamaç paraşütü yaparken geçirdiği kaza sonrası felç olur ve boynundan aşağısı kullanamaz hale gelir. Driss ise hapishaneden henüz yeni çıkmış bir işsizdir. Philippe 7 gün 24 saat boyunca bakımını üstlenmesi için Driss'i evine yatılı yardımcı olarak alınca ikisinin de dünyası değişecektir. Normal şartlar altında hiçbir zaman yan yana gelmeyecek bu ikili iyisiyle kötüsüyle hayatın tadını beraber çıkarmaya başlarlar. 

Filmin konusu beyazperde sitesinden alıntı yapılmıştır.

Can Dostum filmi kesinlikle yüreklerinizi ısıtacak bir hikayeye sahip.Üstelikte gerçek bir yaşamdan alınma...Soluksuz izleyeceksiniz.Şiddetle tavsiyemdir izleyin izlettirin :)

Filmden bir sahne paylaşayım sizlerle .Bir bakın bakalım sevebilir misiniz ?




3 yorum:

  1. gerçekten güzel bir filme benziyor seyredeyim bunu..

    YanıtlaSil
  2. Film arayışı içerisindeydi hemen bu gece izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. O filmi çookk önceden izlemiştim. Ve gerçekten çok beğenmişimdir. Her zaman aklımın bir köşesindedir. :)

    YanıtlaSil