8 Şubat 2016 Pazartesi

Beyazbegonvil ile Kahve Molası Kahvaltı Etkinliğimiz


31 Ocak Pazar günü Denizli'de Renkli Tatlar adlı mekanda Denizli'li blogger dostlarım ile bir araya geldik.Aslında bu etkinliği yazın yapmayı planlıyordum.Fakat son anda fikrimi değiştirdim ve değerli blogger dostlarımla 15 tatilde görüşme kararı aldım.Aslında amacım aramıza yeni katılan blogger dostlarımızı tanıyalım birlikte güzel bir kahvaltı eşliğinde hoş sohbet edelimdi.Tabii bunun yanında sponsor firmalarımızın desteği de çok önemliydi.Fakat  bu etkinliğe hazırlanmak için süremiz çok kısıtlıydı.Bu yüzden çoğu firma sponsorluk işlerini daha önceden ayarladığı için toplantımıza sponsor bulmak zor olabilirdi.Daha öncede böyle bir etkinlik düzenlediğim için artık az çok başımıza gelebilecekleri biliyordum ve tüm sorunları göze almıştım.Maksat bir araya gelip hoşça vakit geçirmekti çünkü.



Denizli'de blogger toplantısı için sponsor mekan bulmak zor.Bunun yanı sıra ücretinizi ödemenize rağmen başınıza gelebilecek zorlukları da düşünmeniz gerekiyor_Muş...Bunu da bu etkinliğimiz sayesinde öğrenmiş olduk.
Bir mekanda etkinlik düzenlemeyi geçin yanlızca kahvaltı yapmak için bile gidecek olsanız beklentiniz ne olur ? Güzel bir sofra ve güler yüzlü çalışanlar...
Peki sofra güzel olsa ama çalışanlar başlı başına bir bela olsa ne düşünürsünüz? Bir de böyle bir mekanda etkinlik düzenlediğinizi düşünün.
Size bu sıkıntıyı bahsetmeden geçemiycem...Daha önce Renkli Tatlar mekan sahibi ile görüşülmüş ve etkinliğimizin sponsorlarının olacağından kahvaltı haricinde bizlere güzel bir masa daha ayarlanması gerektiğinden bahsedilmiş olup mekana gittiğimizde tam bir rezaletle karşılaşmamız bizler için oldukça üzücü oldu.
Etkinlik günü mekan sahibinin yerinde olan (mekan sahibi rahatsızmışta o gün gelemiycekmiş) kız kardeşi bize böyle bir masa ayarlayamayacağından mekanın o gün çok  yoğun olduğundan bahsetti.Ben etkinlik gününde böyle bir rezaletle karşılaşınca şok oldum  tabii ki ..Neyse bir şekilde bize masa ayarladılar kendi tabirleri ile bizlere dandik bir şekilde bahçe masalarından verdiler.Bizde etkinliğe 1 saat kaldığı için bu mekandan vazgeçemiyeceğimizden dolayı mekanda kahvaltı etmek ZORUNDA kaldık.


Normalde bu tarz sıkıntıları blogumda bahsetmeyi sevmem.Şu bana kötülük yaptı hadi ben onu karalayım kalemimi konuşturayım demem.Allah'ından bulsun der geçerim.Fakat bizim için sponsor olan değerli firmaların ürünlerini güzelce sergileyemeyeceksek üstüne birde birazdan anlatacağım sorunları yaşayacaksak kişi başına verdiğimiz 30 tl gibi ücretin yanında bu tarz sıkıntılar yaşıyacaksak üzgünüm ama kalemimi konuştururum ve her gördüğüm Denizli'li arkadaşıma bu mekan kötüdür arkadaş gitmeyin derim.Kimsenin parasına yazık olmasın çünkü kahvaltıya verdiğimiz para az bir miktar değil.
Kahvaltı fiyatı 30 tl idi ve içinde sınırsız çay vardı.Fakat çalışanlar hiç bir zaman masamıza gelip çaylarımızın bitip bitediğini kontrol etmediler.Her seferinde konuşmamızı bölüp çay istemek için mutfaklarına gitmek zorunda kaldık.
Bir diğer hadise ise kış günü olduğu için montlarımız ortalıkta geziniyordu ve her fotoğraf karesinde çıktığı için kötü görünüme yol açıyordu.Gidip kibar bir şekilde montlarımızı asabileceğimiz ya da koyabileceğimiz yer var mı diye sordum.Fakat suratıma sinirli sinirli bakan kız "YOK" dedi.Bende masama gidip arkadaşlarıma durumdan bahsettim ve herkes bu konuya bloglarında değineceğini söyledi.Çalışan kız sanırım bu konuşmayı duymuş olacak ki eşyalarımızı koymak için bize sandalye getirdi.
Yani sevgili dostlar sofrada kuş sütü eksik olsa ne yazar böyle suratsız mekan sahipleriyle uğraştıktan ve paranız ile rezil olduktan sonra !
Son olarak böyle bir organizasyon, kahvaltı,gün gibi bir etkinlik yapmak isterseniz sizlere kesinlikle Buket çikolatayı öneririm.Daha önce etkinliğimizi orada düzenlemiştik ve oldukça memnun kalmıştık.Tekrar orda düzenlemememizin nedeni ise daha önce iki sefer orada düzenledik bu sefer farklı bir yer olsun düşüncesiydi.

Bizler tüm bu olumsuz olaylara karşı eğlenmeye çalıştık.Sanırım inadına da eğlendik :) Toplantımızda bir çok konuda sevgili Ekinekinoks blogunun sahibi Ümmü'ye ne kadar teşekkür etsem az.Aslında sadece Ümmü'ye değil Şeffaf Bulutlar blogunun sahibi sevgili Seher'e de çok teşekkür ederim.

 Toplantımızda Melekbebeğim blogunun sahibi sevgili Canan'ın Görümcesi ve http://www.ozlemcakir.com.tr/ sitesinin sahibi Özlem'in web tasarımcı arkadaşı Murat beyde bizlerleydi.Murat Beye  web tasarımı hakkında merak ettiklerimizi sorduk ve kendisinden bu konuda bilgiler aldık.Ayaklarına sağlıklar toplantımıza bir renk daha katmış oldular :)


          Tüm arkadaşlarım öyle pozitiftilerki beni bu konuda rahatlattılar :) Sayelerinde çok eğlenceli bir gün geçirmiş olduk.

Etkinliğimiz ile ilgili paylaşımlarımızı instagramdan #beyazbegonvililekahvemolası hastaginden takip edebilirsiniz.
Katılımcı arkadaşlarımın bloglarını da gezmenizi çok isterim.
http://ekinekinoks.blogspot.com.tr/
http://seffafbulutlar.blogspot.com.tr/
http://fatofotofan.blogspot.com.tr/
https://www.instagram.com/pinkbeautymood/
http://melekbebegim.blogspot.com.tr/
http://meleginmarifetleri.blogspot.com.tr/
http://www.ozlemcakir.com.tr/




Blogger etkinliği nasıl hazırlanır? Bu konuda neler yapmak gerekir ? Eğer sizde bir toplantı düzenlemek isterseniz çekinmeden tüm merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz.Hatta bu konuda yoğun bir talep gelirse belki bir yazı hazırlayabilirim :)

12 yorum:

  1. mekan konusunda aksilikler olması kötü olmuş ama hep bir arada olmanız çok güzel..

    YanıtlaSil
  2. Ama bana neden teşekkür yok,unutuldum :)) neyse şaka bir yana herşey için teşekkür ederim çok güzel bir gündü .

    YanıtlaSil
  3. Herşey çok güzeldi canım sen hiç dert etme bazı aksilikler oldu illaki ama o da nazar olsun öyle diyelim artık :)) ben kendi adıma çok eğlendim açıkçası,emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzelsiniz. Keşke Zonguldak'tan blogger bulsam ben de gitsem böyle etkinlikler ne kadar keyifli oluyodur

    YanıtlaSil
  5. Blog'larımızda memnuniyetlerimiz kadar memnuniyetsizliklerimizi, şikayetlerimizide dile getirmeliyiz bencede iyi yapmışsınız deşifre etmekle klavyenize sağlık.
    Onun dışında çok güzel toplanmışsınız bir araya, tanışmış kaynaşmısınız mutlu oldum sizin adınıza :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir etkinlik olmuş sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Canım benim herşey çok güzeldi, ellerine yüreğine sağlık....

    YanıtlaSil
  8. Kadın günün etkisi ile takipteyim , ne güzel gözüküyorsunuz, gülücükler hep sizinle olsun. sizi de bloguma beklerim. http://tupbebekseruven.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Bizim muhabbetimiz nerde olduğumuzu bile unutturdu canım ben çok beğendim k bunlar senin dışında olan şeyler olsunn biz bir arada güzel vakit geçirdik ya gerisi önemli değil biz heryer de toplaşırız etkinliğimizi de bi güzel yaparız.. tabii renkli tatlar haricinde :)Bu arada görümceciğim bayıldı etkinliğimize sizlere hiç ayrılmak istemedi ortamdan oda blogger açmayı planlayıp bize katılacakmış yalova dan :))hepinize sevgiler gönderdi..

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel olmuş ya umarım İzmir içinde biri böyle bir şey yapar yeni bloggerları da çağırır hehe :D

    YanıtlaSil
  11. Bu arada yazmayı unuttum böyle bir yazı yayınlayabilirseniz etkinlikle ilgili kendi adıma çok sevinirim çok merak ettiğim bir konu çünkü :) sevgileer

    YanıtlaSil