28 Şubat 2016 Pazar

Bergüzar Korel'in Rüya Evi



Bergüzar Korel'i çok severim.Oyunculuğu,güzelliği ve naif duruşu ile beni büyüleyen bir kadın.Bana göre bir insanın evi imkanları olsa da olmasa da kendi kişiliğini yansıtır.Bergüzar Korel'in evini görünce sizde benim gibi düşünebilirsiniz.Şık ama bir o kadar mütevazı,gösterişli ama bir o kadar kendi halinde bu eve gelin birlikte bir göz atalım



Duvarlarda beyaz renk seçilmiş ve eski model ahşap parkelerle harika bir bütünlük yakalanmış evde.Evdeki eşyaların bir yanı günümüz göz kırparken bir yanı da bizlere eskiyi çağrıştırıyor.


Eşyaların bir çok kısmı eskiyi günümüze uyarlayan marka Mudo Consept'ten seçilmiş.


       Odanın bir köşesinde uzunca bir yemek masası bulunuyor.Arkadaki fotoğrafların asıldığı ağaca ise DİKKAT! Yemek köşesi biraz daha günümüze ait.Masa ve sandalyeler modern parçalardan seçilmiş.


Vee işte rüya gibi bir yatak odası.Peri masalı gibi..Beyaz uçuş uçuş tüllerden yapılma cibinlik ve odayı daha sıcak gösteren lila renginde duvar kağıdı...Ferforje detaylı yatak ve beyaz vintage komidinler eskiye ait olurken seçilen avize günümüzün bir yansıması.


Eski dönem ile günümüzün harmanlandığı bu eve hayran kalmamak mümkün değil.Bu yazımda şunu da belirtmek isterim ki Bergüzar Korel'in evlenmeden önce yaşadığı bir ev burası.Şu anda hala bu evde yaşıyor mu son durumu nedir ? Bu konu hakkında pek bir bilgim yok.
Ben bu evi çok sevdim ya siz ?

5 yorum:

  1. Ev çok hoş. Ama resimlerin çekilişi sırasında kullanılan ışık daha da güzel göstermiş. Belki diyorum güzel kareler yakalayabilsek, bizim evlerimizde güzel görünür. (züğürt tesellisi :)

    YanıtlaSil