19 Ocak 2016 Salı

2015-2016 Kış Dekorasyon Moda Rengi "Gri"


2015-2016 kış dekorasyon moda renklerinden biri de gri.Grinin türlü tonları diyebiliriz.Ben ev dekorasyonunda grinin kullanımını çok seviyorum.Özellikle metalik gri detaylar çok ilgimi çekiyor.


Son zamanlarda biliyorsunuz ki bir green gate çılgınlığıdır gidiyor.Bu tasarımlardan dolayı da mavinin,yeşilin ve pembenin soft tonları ile dekoratif objelerde sıkça karşılaşır olduk.İlk zamanlar bu renkleri çok severken hatta görsellerine bakmaya doyamazken şimdilerde bir sıkkınlık halini aldı.Çünkü öyle çok paylaşıldı ki bu renklere sahip eşyalar ...Bu yüzdendir ki kış renkleri beni daha çok çekmeye başladı.Daha sıcak daha asil bir duruşları olduğunu düşünmeye başladım.Gri de bu renkler arasında tabii ki.


 Gri ile evimizi dekore etmek aslında çok kolay.bu rengi ister duvar rengi olarak kullanıp eşyalarınızı açık renklerde seçin ister eşyalarınızda kullanıp duvar renginizi açık renklerde seçin.Bir çok renkle kolayca kombinlenebilir gri..İndigo mavi,lila,yanık turuncu,çam yeşili,bordo...


Evinizde genel görünüm olarak grinin açık tonlarını kullanırsanız temiz ama bir o kadar da soğuk bir görüntü elde edersiniz.Fakat bu kullanımda yastıklarınızda,puflarınızda,koltuk şallarınızda örgü ve koyu renkli detaylar kullanırsanız bu görünümü daha sıcak hale getirebilirsiniz.


Ben odalarda grinin koyu tonlarının kullanılmasını daha çok seviyorum.Odaya sıcak bir görüntü verdiğini düşünüyorum.Netice de kışın sıcağa ihtiyaç çok :)






Siz sever misiniz gri tonlarında döşenmiş evleri? Bu konuda önerileriniz var mı ? Varsa yorum olarak yazmaktan kaçınmayın lütfen :)))



9 yorum:

  1. Bence gri dekorasyon modern bir görünüm veriyor ve gri-beyaz_Lila mor kombinasyonu nu çok şık buluyorum ben.

    YanıtlaSil
  2. İyi hoşda buzz gibi havası var sanki :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, fotoğraflar çok güzel :) Ben de evimde gri-siyah tonlarını tercih etmiştim ama şimdi siyahlar beni sıkmaya başladı... Onların rengini tek tek açık griye dönüştürüyorum :) Farkında olmadan da modayı yakalamışım böylece :)

    YanıtlaSil
  4. Oturma odamın duvarları maviye çalan gri, perdelerim gri. Akdeniz'de yaşadığım için eve giren yüksek ışığı kesiyor ve çekici bir hava katıyor.

    YanıtlaSil
  5. ben de çok severim grinin tonlarını ama evi bir türlü buna uygun yapamıyorum çok eşya atıp çok eşya almam lazım :-((

    YanıtlaSil
  6. İçerisine ufak ufak renkler koyulursa bence çok hoş olur hem bu soğuk görüntüsü de kırılır. :)

    YanıtlaSil
  7. Döşemelerde tercih etmesemde tamamlayıcı aksesuar olarak çok severim griyi :)

    YanıtlaSil
  8. Bende ağırlık beyaz, ona yardımcı pembe ve gri tonlarını sevenlerdenim :)

    YanıtlaSil
  9. Ben de griyi sevmiyorum evde. Bu dekorasyonlar hoş sma benlik değil.

    YanıtlaSil