8 Ocak 2016 Cuma

10 Marifet Yılbaşı Ödüllü Yarışmasını Kazandım


Herkese merhabaa...Bu güzel haberi sizlerle paylaşmadan geçmek istemedim.Bir çok hobi tutkunu eminim ki http://10marifet.org/ sitesini biliyordur.Bu siteyi çok uzun zamandan beri takip ediyordum fakat itiraf etmeliyim ki hiç yarışmalarına dikkat etmemiştim.Yarışmanın bitmesine yanlış tahmin etmiyorsam bir 10 gün kala farkettim bu haberi.Yarışma ne miydi ?

Sizleri sıkmadan kısa bir özetle anlatayım.Yarışmaya katılmak için sitenin belirlemiş olduğu içerisinde atkı,boyunluk,cam boyama,ahşap boyama,bebek battaniyesi gibi kategorilerde yapmış olduğumuz ürünlerin nasıl yapıldığının anlatımlı bir şekilde paylaşılmasıydı.Tabii ki ödül en çok paylaşan 3 kişiye verilecekti.İlk önce çok heves ettim katılmak için fakat baktım ki süre çok kısa katılmaktan vazgeçtim.Ama yine de son anda belki kararım değişir diye bu 10 gün içinde ara ara yazı paylaşmaya devam ettim.Son anda kararımı değiştirdim ve yarışmaya katılmaya karar verdim.Bu da tam olarak yarışmanın son gecesine denk geldi :) Beni görmeliydiniz ama deli gibi yazı giriyordum siteye...Saat gece 00:00 olana kadar yazı göndermeye devam ettim.

Yarışma sonucu açıklarken sitede bahsetmiş gerçekten kıran kırana bir mücadele oldu.1. ve 2.arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.Gayet hakları ile kazandılar :) Bende 3. olmayı bu maymun iştahlı halimle hakettim tabii ki :)

Site sonucu burada yayınladı ve 3.olarak adım yer alıyordu.Beni oldukça mutlu etti bu durum.
Ödülden bahsetmedim değil mi ödül
1.ye 350 tl
2.ye 250 tl
3.ye 150 tl https://www.hobium.com/ sitesinden alışveriş yapma hakkı verecekler.

Ben 150 tl'ye talip oldum ve bu hafta içerisinde alışverişimi siteden yapacağım.Malzemelerim elime geçtiğinde de sizinle mutlaka paylaşıyor olurum.

Hatırlarsanız burada ki yazımda 2016 da bol bol hediye almak istediğimden bahsetmiştim.2016 dileklerimde bu da vardı ve sanırım dileğim kabul oldu.Çünkü ben 2016 'ya hediyelerle girdim :) Bir hediyem daha var kısa sürede sizlere ondan da bahsedicem.Azcık merakta kalın ve beni takip etmeye devam edin :)))

22 yorum:

  1. tebrikleer :) o zaman seçtiklerini merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siparişlerimi daha giremedik canım .Alışveriş için kod bekliyoruz siteden .Gelsin hemen alışverişimi yapıcam :) Hediyelerim ulaştığında da blogumda yayına alıcam :)

      Sil
  2. Süper bir haber bu tebrik ederim canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) Destekleriniz sayesinde :)))

      Sil
  3. Ohh ne güzel,kutlarım canım

    YanıtlaSil
  4. Canım tebrikler :) bu konuda seninle aynı kaderi paylaşıyor olmaktan daha da mutluluk duydum. Akışveeiş çok zevkli bi şey keyfini çıkar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Senin katılmış ve kazanmış olman cesaretlendirdi beni :)

      Sil
  5. Tebrikler umarım 2016 dada yeni yeni başarılara imza atarsın canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)

      Sil
  6. Tebrikler canımm, demek ki 2016 dileklerini bir bir gerçekleştiriyor :)

    YanıtlaSil
  7. tebrikler canım umarım sansın devam eder :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah böyle gider canım :) Umarım sus payı değildir bu hihihihihi :D

      Sil