5 Aralık 2015 Cumartesi

Neslişah Alkoçlar'ın Baby Shower Partisi

Blogumda zaman zaman sizlerle ünlü dünyasından haberler paylaşmayı seviyorum.Geçtiğimiz günlerde Neslişah Alkoçlar baby shower partisi düzenledi.Aynı zamanda da doğum gününü kutladı.Blogumda bebekler için doğum günü,baby shower önerileri paylaşmayı sevdiğim için bu haberi de sizlerle paylaşmak istedim.
     Neslişah Alkoçlar,Engin Altan Düzyatan'ın eşi aynı zamanda da Hülya Koçyiğit'in büyük torunu.Durum böyle olunca da magazinde ön planda yer alabiliyor kendisi.Mesela geçtiğimiz günlerde çiftin bebeklerinin ismini "Yaman" koyacağı gündemdeydi.
     Sözü fazla uzatmadan baby shower partisine bir  gidelim.



Baby Shower partisi Hint teması olarak tasarlanmış.Fakat her ne kadar Hint temalı tasarlansa da ben fotoğraflara baktığımda çok fazla Hint figürü bulamadım.Hatta Neslişah Alkoçların başına taktığı aksesuara dikkat ederseniz baby showerın temasının Hint değil Mısır olduğunu düşünebilirsiniz.




Neslişah Alkoçlar'ı ben çok beğenirim,çok güzel bir kadın olduğunu düşünürüm.Hem nasıl olmasın ki şu fotoğrafa bir bakar mısınız ? Aileden gelen bir güzellik var .Gen meselesi :)..






         İşte Neslişah Alkoçlar'ın baby shower partisinden görüntüler sizlere..Nasıl buldunuz bu partiyi ? Ben çok fazla konsept göremedim fotoğraflarda.Normal bir davetten de pek farkı yok gibi.



7 yorum:

  1. Merhaba , ben de sizinle aynı fikirdeyim ... hint konsepti hiç yokmuş normal bir doğum günü gibi ..ama ailecek gerçekten çok güzeller 😊

    YanıtlaSil
  2. Evet, pek konsept parti gibi görünmüyor fotoğraflardan..

    YanıtlaSil
  3. Konsept baby shower gibi değil ama aile güzel olunca her şey güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  4. bencede biraz hatta epeeyy sade kalmış :)

    YanıtlaSil
  5. eh Hülya Koçyiğit'i torunu tabi ki güzel olacak :-))

    YanıtlaSil
  6. Bence daha iyisini yapmak zor olmazdı..

    YanıtlaSil
  7. Burada güzel görünüyor ama ben Neslişah Alkoçlar ı ailenin en çirkin kadını bulurum her zaman...

    YanıtlaSil