11 Aralık 2015 Cuma

2015-2016 Kış Dekorasyon Renkleri

Bu kışın dekorasyon renklerini birlikte öğrenmeye ne dersiniz? Son zamanlarda ev dekorasyonuna olan ilgi oldukça artmadı mı? Bu ilgi artışının sebebi ne olabilir ? Tabii ki de sosyal medya hesaplarından yapılan dekorasyon paylaşımları.Son zamanlarda özellikle bayanlar evlerine sürekli yeni bir şeyler alma derdinde.Hatta evlerini mağaza vitrinleri gibi belirli günlere göre dekore edip paylaşım yapmaktalar.Yeni yılın yaklaşması ile birlikte de yeni yıl konseptli ev paylaşımları artmaya başladı.Peki değerli okuyucularım...Evinizin dekorasyonu ile bu kadar ilgilisiniz madem gelin sizlere bu kışın moda dekorasyon renklerinden tüyolar vereyim.




      Bu kışın dekorasyonda moda renklerinden biri indigo mavi...Mavinin en sert tonlarından biri.. Hatta laciverte daha yakın bir renk indigo mavi.


2015-2016 kışının dekorasyonda moda renklerinden bir diğeri ise gri...Grinin her tonunu evinize uygulayabilirsiniz.


Bu kışın moda renklerinden sonuncusu ise yanık turuncu.Yanık turuncu indigo mavi ve griye göre biraz daha canlı bir duruşta...

2015-2016 kış dekorasyon renkleri bunlardı değerli okuyucularım.Bu renkler ile ilgili sizlerle ayrı ayrı postlar hazırlayacağım için bu yazımda yalnızca bu kışın dekorasyonda ki moda renklerine değindim.İlerleyen yazılarımda bu renklerin odalarınızdaki kullanımı hakkındaki yorumlarımı okuyabilir,önerilerime göz atabilirsiniz:)

3 yorum:

  1. İçlerinden favorim indigo mavi :)

    YanıtlaSil
  2. İlk evlendiğimde koltuklarım maviydi.Bence fazla göz yoran bir renk.Bejlerden kremlerden yanayım artık ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde oturma odamın koltukları mavi :) evleneli iki yıl oldu ama bana sorsan salonumun krem koltuklarını ve kahveye yakın mobilyalarını daha çok seviyorum :) Her gelen misafirim oturma odamı sanki daha çok beğeniyor ama :) ben de koyu renkleri özleyenlerdenim :)

      Sil