24 Ekim 2015 Cumartesi

HC HAIR CARE Complex ile Saç Dökülmesine Son

hc hair care complex
Hc Hair Care Complex
Hc Hair Care'in daha önce OVEX saç bakım kremini deneyimlemiştim ve buradaki yazımda sizlerle paylaşmıştım.Hatta geçtiğimiz günlerde blogumda bir çekiliş düzenlemiş ve 2 kişiye Hc Hair Care ürünlerinden hediye etmiştik.Şimdi de HC Hair Care saç bakım Comlex'ini deneyimledim ve yorumlarımı sizlerle paylaşıyorum.


      Normalde bile fazlasıyla dökülen saçlarım sonbaharın gelmesiyle dökülme şiddetini arttırmıştı ve ben yine bu duruma çıldırmak üzereydim. Hc Hair Care Complex tam zamanında yetişti dökülen saçlarıma.Gelin sizlere saç bakım yağını nasıl kullandığımdan bahsedeyim.

    Yaklaşık 1 ay boyunca haftada 2 kez ve düzenli olarak kullandım.Duş almadan önce saç diplerimi Hc Hair Care Complex ile güzelce yağladım ve paketin içinden çıkan boneyi saçlarıma geçirdim .Bu şekilde 45 dakika-1 saat arasında bekledim.Duş esnasında saçlarımı güzelce şampuanladım ve duruladım.Yağın saçlarımdan güzelce arınabilmesi için bu işlemi iki üç kez tekrarladım.

    Saçlarımın dökülmesi tamamen bitmesede azaldı diyebilirim.Tabi daha şişe bitmedi ve bu 1 aylık deneyimim sonucunda gözlemlediğim bir durum.Belki ürünü bitirdiğimde saçlarımın dökülme sorunu tamamen biter.


Eğer sizde Hc Hair Care saç bakım yağını deneyimlemek, sitedeki diğer ürünleri incelemek, yorumları  görmek ve sipariş vermek isterseniz https://www.sacbakim.com/ 'u ziyaret etmelisiniz.




7 yorum:

  1. Cok merak ediyorum, bircok olumlu yorum okudum, artik denemek sart oldu :) cok güzel bir yazi tesekkürler

    YanıtlaSil
  2. Ben bir şişe bitirdim ve çok memnun kaldım özellikle saçlarıma çok güzel bir parlaklık katmıştı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarda güzel bir parlaklık sağlıyor :) Bu kısma değinmemiştim yorumun için teşekkür ederim cnm :)

      Sil
  3. çok severek kullanıyorum canım;2. şişeme geçtim verdiği nemlendirme hissini çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ben roaccutane ilacı kullandığım için zaten saçlarım dökülüyordu sonbahara girince de benim de arttı. Ağlayasım geliyor gördükçe çok fazla dökülüyor saçlarım ne yapacam bilmiyorum. Bunu mu denesem? İnstagram hesabı var mı bu markanın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hc hair care olarak aratabilirsin canım ama satış hesapları değil.Siteden satış yapıyorlar sacbakim diye googleda aratabilirsin :)

      Sil