22 Ekim 2015 Perşembe

Flormar Terracotta Matte Yorumum


Flormar Terracotta Matte aydınlatıcıyı bir arkadaşım sayesinde deneyimleme fırsatı buldum.Ürünü inceledim kendisine ürün hakkındaki fikirlerini sordum.Malum bir ürünü almadan önce bir bilene danışmak önemli bir durum . Gelin bakalım nasıl bir ürünmüş Flormar Terracotta Matte aydınlatıcı ?

Göz çevremdeki morluklardan oldum olası şikayetçiyimdir .Bu yüzdende aydınlatıcı ,kapatıcı formdaki ürünler alışveriş yaparken benim ilk tercihimdir.
Flormar Terracotta Matte  aydınlatıcı yapısı itibari ile yoğun ve pigmentasyonu da oldukça iyi.Yumuşacık bir dokusu var.Ürüne elinizi dokundurduğunuzda anlayabiliyorsunuz bu yoğunluğu ve yumuşaklığı.
Daha önce ki yazımda bu yılda siyah eyelinerın oldukça moda olacağından bahsetmiştim.Eyeliner uygulamanızdan önce Flormar Terracotta Matteyi kullanarak makyajınızda gözlerinizi daha çok ön plana çıkartabilirsiniz.
Flormar Terracotta Matte'nin tendeki duruşunu daha iyi anlayabilmeniz için elime sürdüm.

Flormar Terracotta Matte M101

Flormar Terracotta Matte  aydınlatıcı size uzun süre yetecek bir ürün.Hem uzun süre dayanıklı olması hem de pigmentasyonunun oldukça yerinde olması bu ürünü sizlere severek tavsiye edebileceğim anlamını taşıyor.
Sevgiyle kalın :)

2 yorum:

  1. bu mat farlar flormarın en başarılı en sevdiğim farlarından :-))

    YanıtlaSil
  2. Aydınlatıcıları ben de severek kullanıyorum denemeliyim bunu da.

    YanıtlaSil