4 Ekim 2015 Pazar

Dekorasyon I Makyaj Masanız Nasıl Olmalı ?


Biz bayanların olmazsa olmazlarımızdan biri de makyaj malzemelerimizdir.Çeşitli fırçaları,renk renk rujlar,far paletleri , göz kalemleri...Hepsini almalıyızdır.Göz kalemi mi ? 10 renkten aşağı olmaz .. Tabii biraz abartıyor da olabilirim ama şu bir gerçek biz bayanlar makyaj yapmayı seviyoruz.Kim güzel görünmek istemez ki :) ? 
Bunca çeşitli ürünü alıyoruz paraya kıyıyoruz da bir müddet sonra bunları koyacağımız bir yer bulamıyoruz.Ya da o kadar çok alıyoruz ki yer bulsak bir düzene oturtturamıyoruz.En büyük sıkıntılarımızdan biri de bu .Neyse Allah başka dert vermesin diyelim ;)


Öncelikle güzel bir makyaj masamızın olması şart.Tabii bir de büyük boy ayna.Odanın ışıklandırmasının da iyi olması şart tabii.. Tüm gözeneklerimizi görebilmemiz lazım.Boyanmayan bir tek gözenek kalmamalı :))))



Güzel bir masa bulduk,ayna da bulduk bitti mi derdimiz ? Hayııırrrr....Bu masanın kesinlikle ıvır zıvır eşyalarımızı rahatlıklar koyabilmemiz için çekmeceleri olmalı.


Çekmeceleri doldurduk..Sıra masanın üzerini doldurmaya geldi.Masanın üzerine de ikea da satılan şık saksılardan alabilirsiniz.Oldukça kullanışlı oluyor.Göz kalemleri için ideal bir seçim olabilir.
Birde son zamanlarda sıkça rastladığım şeffaf masa üstü raflar var .Tam olarak nerelerde satıldığını bilemesemde makyaj malzemeleri için oldukça kullanışlı ve şık raflar bunlar.








2 yorum:

  1. Cok guzel ve fikir verici bir paylasim olmus, gorsellerdeki duzenlerde harika. Bende makyaj aynamin uzerine raf taktim cok iyi oldu hem duzenli hemde şık duruyor. Ozellikle ojeler icin iyi oluyor. Biz bayanlara gercekten bol cekmece, bol dolap, bol raf sart:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ve düzenli görünüyorlar. Bende istiyorum ama çekmeceler daha mantıklı. Raf kısımları açıkçası temizlik açısından zorluk çıkarıyor.

    YanıtlaSil