19 Ekim 2015 Pazartesi

Debbie Macomber - Melekler Korusun Kitap Yorumu



Debbie macomber’ın şimdiye kadar okuduğum (bahçemde yeşeren umutlar,küçük mucizeler dükkanı,küçük mucizeler dükkanına dönüş ,bir yumak mutluluk,) tüm kitaplarını çok sevdim.Son olarakta bu kitaplara Debbie macomber’ın melekler korusun adlı kitabını ekledim.


Melekler Korusun çok kısa süre içinde okuyabileceğiniz çok tatlı bi kitap.4 meleğin Noel’de dünyaya inişiyle başlayan bu kitap sizleri tatlı bir yolculuğa çıkaracak.



http://www.dr.com.tr/'den alıntı yaptığım kitabın arka kapağı yazısı.

 Shirley, Goodness ve Mercy, meleklerin işlerinin asla bitmeyeceğini bilirler; hele yılın en güzel dönemi olan Noel'de. Yardımcı melekleri Will'i de kanatlarının altına alırlar ve New York'ta Times Meydanı'ndaki eğlenceleri izlemek için yola koyulurlar. Will, gece yarısı kalabalığın arasında tek başlarına duran iki yabancıyı fark ettiğinde, bunun yardım eli uzatmak için en uygun zaman olduğuna karar verir.

Lucie Ferrara ve Aren Fairchild, yılbaşı gecesi Times Meydanı'nda kazara olmuş gibi görünen çarpışmalarının ardından tanışırlar. Birbirlerinden hemen hoşlanırlar ve pek çok ortak yönlerinin olduğunu fark ederler. Ama kaderin cilvesi onları bir araya gelmeleri kadar hızlı bir şekilde ayırır. Lucie ve Aren'in birbirleriyle iletişime geçmeleri mümkün görünmemektedir artık.

Tabii eğer bir mucize gerçekleşmezse...

Eğlenceli ve romantik bu romanda Debbie Macomber uzun zamandır özlemini çektiğiniz bir aşka tanıklık etmenizi sağlayacak.


Boş vaktiniz çok yoksa kısa sürede kafanızı dağıtacak,sizi yormayacak bir kitap arıyorsanız Debbie macomber-Melekler Korusun tam da size göre ..

4 yorum:

  1. seviyorum bu kadının kitaplarını..

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum debbie macomber in kitaplarına ve bu kitabı bende çok merak ediyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kitabı tavsiye ederim canım ince bir kitap olduğu için çok çabuk okunup bitiyor :)

      Sil
  3. Diğer kitaplarında olduğu gibi çok akıcı bir dili olan yazarın , bu kitabını bir günde okumuştum .

    YanıtlaSil