8 Ağustos 2015 Cumartesi

Dekorasyon I Çalışma Masalarınız Nasıl Olmalı ?





Home ofis bir işim olsun çok isterdim.Ben biraz ev kuşu olduğum için :)) Kendi evimde çalışayım bilgisayar başı bir işim olsun kimse beni ellemesin ben sürekli bir şeyler üreteyim.Var mı böyle bildiğiniz bir iş ? 

Bu hayalimden yola çıkarak bir kaç araştırma yaptım ve birbirinden harika çalışma masaları buldum.Sadece masa ile bitmiyor bu iş tabii.Bir düzeni olması lazım bu masanın.Hatta bir dekorasyon bütünlüğü.Emin olun bu masaları görünce sizde home ofis işini çok seveceksiniz.

         



Çalışma masanızın sizlere ilham vermesi çok önemli.Tabi burada çalışırken rahat olmanızın önemini de es geçmemek lazım.Çalışırken kullanacağınız tüm malzemeler elinizin altında olmalı.


Çalışma masanızın düzeni ise kesinlikle sizi huzurlu hissettirmeli ve çalışma isteğinizi arttıracak objeler ve hatta renkler ile düzenlenmeli.



Tabii çalışma masanızın olmazsa olmazı bilgisayarlar...Kesinlikle son derece iyi seçilmeli çalışacağınız bilgisayar.Kaliteli bir bilgisayar çalışma hızınızı da çabuklaştırır :)












Görselleri inceledikten sonra sizler nasıl hissettiniz ? Ben kesinlikle hayran oldum bu çalışma masalarına.Bu şekilde bir çalışma ortamında çalışanın da  veriminin üst düzeyde olacağını düşünüyorum.. Sizler nasıl buldunuz bu ortamı ? Der misiniz sizde kim istemez böyle bir şekilde çalışmayı ?

3 yorum:

  1. Fotoğraflara bayıldımm! kesinlikle bende home ofis iş isterdim :) Kitap falan yazsam diyorum evimde rahat rahat sonra beceremem deyip korkuyorum :( Bende bloguma beklerim. Sevgiler. http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet böyle çalışma masalarında insanın canı sürekli yazmak ister.Kitap konusunda bende aynıyım sürekli yazmak isteyipte cesaret edemediğim bir şey :))

      Sil
  2. Fotoğraflar harika. Masaya ihtiyacım varken güzel bir yazıya denk gelmişoldum :)

    YanıtlaSil