16 Haziran 2015 Salı

Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar Evlendi !


Geçtiğimiz günlerde Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar muhteşem bir düğün ile evlendi.Ben nerden mi biliyorum.Tabii ki sosyal medyadan.Güzelliğine hayran olduğum ve birlikte çok yakıştırdığım Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar ikilisinin düğünlerini sizlerle paylaşmadan geçemedim.Gellin bakalım nasıl bir düğün olmuş ?


Düğün Beşiktaş Four Seasons Otel'de gerçekleşti.Pelin Karahan,Halit Ergenç , Bergüzar Korel , Selma Ergeç,Nur Fettahoğlu gibi isimler çifti düğünde yalnız bırakmayan isimler arasındaydı.


 







Hatice Şendil'in gelinliğini nasıl buldunuz ? Ben ne yazıkki bu güzelliğe böyle bir gelinliği yakıştıramayanlardanım.Hatice Şendil zaten iri yapılı bir bayan.Birde vücudunun üst kısmını daha iri gösteren bir gelinlik seçerek kendini devasa bir boyuta getirmiş sanki.Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz ? Farklı yorumlarınızı duymak belki bakış açımı değiştirir :))

5 yorum:

  1. Merhabalar
    Şahsen ben de gelinliğini hiç beğenmedim. Daha güzel bir model seçebilirdi..

    YanıtlaSil
  2. Bence de tatlım, gelinliği çok sade kalmış ;) Sadelik güzel ama bu kadarı da değil, hiçbir özellik yok çünkü üstünde, gecelik gibi...
    Takipteyim cnm, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle üst kısım gecelik gibi :) Geliyorum tatlım :)

      Sil
  3. Ay gerçekten daha farklı olabilirdi yinede olsun kendisi beğenmiş içine sinmişse bize söz düşmez artık :) Allah mutlu etsin inşallah,
    bu arada ben aslında çok eski bir blog keşif etkinliğinden geliyorum :) Takibe aldım sen de bloguma uğrarsan çok sevinirim :)
    ben daha çok yeniyim :)
    www.aylindensevgilerle.com

    YanıtlaSil