8 Nisan 2015 Çarşamba

Dekorasyon I Eviniz Icin Halı Seçimi Nasıl Olmalı ?

Yeni evlenecek olanlar ya da evini yenileyeneler bu yazım sizler için. Tamamen deneyimlerini dayanarak oluşturduğum bir yazı olacak bu :)







Halı seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli konu bence halinin açık renk olmaması.  Ev döşeme zamanında bi anlık heyecana kapılıp ammann kirlensin yıkanır ne olcak diye düşünmeyin sakin.Çünkü halıları yıkatmak çamaşır yıkanmasına benzemiyor.Oyle sık sık hali yikatamiyorsunuz maalesef neden mi usengeclikten değil tabii ki hali öyle eve sürekli yenisini alabileceğiniz bir obje değil çünkü ve halı yıkatmak haliya oldukça zarar veren bir durum.Çünkü fazlaca kimyasal kullanılıyor yıkanirken. Bu da halinizin çabuk deforme olmasına yol açıyor.



Gelelim ikinci dikkat edilmesi gereken duruma : Shaggy halılar uzak durmasını. (Allahtan böyle bir hata yapmadım) Çünkü shaggy halıların supurulmesi çok zor oluyor.Bu yüzden çok kullanışsızlar.

3. Ve son öneri ise halinin kalitesini anlamak için dokuma sıklığına bakmasınız.Bir hali ne kadar sık dokunuşla k kadar kaliteli ve kullanıslidir.

1 yorum:

  1. Shaggy halılar gerçekten çok kullanışsız oluyor. Süpürmesi çok zor. En iyisi karışık desen ve düz halı.
    www.deneyimlianne.com

    YanıtlaSil