6 Aralık 2014 Cumartesi

Dekorasyon I Avize Seçimi Nasıl Olmalı ?

      Avizeler bir evin olmazsa olmazı.Avizesi olmayan bir ev inşaatı yeni bitmiş bir ev gibidir.Her an taşınılıp gidecekmiş gibi.Boşluk , eksiklik....
   

Avizeler ile odanızın dekorasyonunu tamamlayın.Ev alışverişlerinde neden en son avize alınır ?Çünkü avizeler odanın tüm konsepti ile uyumlu olmalı.Yani avizeler evlerimizde tamamlayıcı unsur olarak kullanılmalı.

Düşünsenize modern bir odada kristal taşlı avizelerin yer aldığını.
Avize seçimilerinde koltuk ve perde modellerinize göre bir seçim yaplısınız.Ardından ise odaya hakim olan renk ile uyumlu bir seçim olması gerekir.
Avize seçiminde koyu renklerden kaçınmalısınız.Unutmayın avize sadece dekoratif bir obje.Odanızın aydınlık olması gerekir karanlık değil !


Basık ,uzun duvarlara sahip olmayan bir odanız varsa avizenizin boyu da bu seçimde önemli.Eğer kısa duvarlara sahipseniz uzun boyutlu avize seçmeniz odanızı daha da basık bir görünüme sokacaktır ve ferah bir görünümden uzak olacaktır.












1 yorum:

  1. 5. resimdeki masanın üzerindeki avizeleri çok beğendim. Blogunuzu yeni keşfettim, hemen izlemeye aldım. Ben de sizi bloguma beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil