10 Eylül 2014 Çarşamba

Kışlık Taze Fasulye Nasıl Hazırlanır?

Kışa hazırlıklara hız kesmeden devam. Kışlık taze fasulye nasıl hazırlanır? 




Fasulyenizin miktarına göre domateslerinizin kabuklarını soyun ve irili ufaklı doğrayın.
Ardından fasulyelerin önce kılçığını ayıklayın ve onu da istediğiniz boyutlarda doğrayın.Tabi yıkamayı unutmayalım =)



Daha sonra domateslerimizi hiçbir şekilde yağ koymadan tenceremize alalım ve pişirmeye başlayalım.Domateslerimiz sos kıvamına gelene kadar pişirelim.
Ardından fasulyelerimizi içerisine ilave edelim.
Fasulyelerin rengi değişene kadar pişirmeye devam edelim.
Fasulyelerimizde renk değiştirip piştikten sonra soğumaya bırakalım.
Soğuma da gerçekleştiğinde buzdolabı poşetlerimize bir yemekte kullanabilceğimiz kadar porsiyonlar hazırlayalım ve buzluğumuza atalım.
İşte bu kadar kolay ki =)
Hadi bakalım kışa hazırlıklı girelim.Kışında afiyetle tüketelim.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir