14 Ocak 2018 Pazar

Nevresim Takımları

         Nevresim takımı alırken zorlanıyor musunuz ? Bu konuda belli kurallarınız var mıdır ? Yoksa tercihlerinizde desenin içinize sinmesi midir önemli olan ? Evlenmeden önce çeyiz hazırlığında pek bir aceleye gelmişti tercihlerimiz.Şimdi tekrar güzel bir nevresim takımı almak istiyorum.Nevresim takımı seçerken itiraf ediyorum öncelikle görünüşüne daha sonra üretilen kumaşın içeriğine bakıyorum.Tercihlerimi belirlemem de en büyük etken tabiki görüntüsü oluyor.Dekorasyon modası sürekli değişiyor. Karışık desenler ve belli bir tarza hitap eden modeller beni bir süre sonra sıkabiliyor.Bundan dolayı şık ama sade bir model arayışı içindeydim.Araştırma sürem epey uzun sürdü .Bilirsiniz biz bayanlar kararsız bir yapıdayız.Neyi tercih etsek bir diğerinde kalır hep aklımız.


Araştırmalarım sırasında birçok yere baktım.Hem kaliteli olsun hem uzun yıllar kullanayım hemde yatak odası mobilyalarıma uysun istiyordum.Birçok yere baktım fakat en çok içime sinen nevresim takımı Yatsan'nın sitesinde karşıma çıktı.


   Sitedeki çeşitli seçeneklerden dolayı karar vermek çok kolay olmadı tabi ki.Birkaç tanesi arasında kararsız kaldım.İlk önce üstteki siyah beyaz renklerinin ağırlıkta olduğu bu takımı beğendim.Yatak odası mobilya rengim kahve -beyaz ağırlıkta olduğu için siyah rengi tercih etmek odayı iyice boğar diye düşündüm ve vazgeçtim.


     Üstteki lila takım ile alttaki bej detayları olan ekru takım arasında çok gidip geldim.Ama yatak odama en uygun olan ekru-bej renklerinin hakim olduğu aşağıdaki nevresim takımı olduğu için tercihimi ondan yanda kullandım.Lila takım aklımda kalmadı değil hani.Çok romantik bir renk değil mi ?


Nevresim takımını belirledikten sonra kumaş içeriğini de inceledim.Çünkü uzun yıllar rahatlıkla kullanabileyim istedim. Sitede ürün içeriği de açıklamalarda bulunca şöyle bir inceledim ve o da çok içime sindi.Hem kaliteli hem gözüme hitap eden bir alışveriş oldu.


8 yorum:

  1. ben de renkli nevresim takımları seviyorum, o yüzden karaca dan alıyorum hep. çok güzel renkli takımlar var, eğer renkli ilgini çekiyorsa bir bak derim :)

    YanıtlaSil
  2. kumaşının pamuklu olmasına ve rengine çok dikkat ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Bence nevresimden daha önemli olan içindeki astar. Baksanıza nasıl dolu dolu ve güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
  4. nevresim takımlarına bayılıyorum hepsi de çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Aldığın renk ve deseni liladan daha çok beğendim.. (en çok siyah beyaz olanı tabii.:)
    Sadelik her zaman sıkılmanızı biraz olsun geciktirir.
    Güle güle kullanın sağlıklı günlerde.
    Chakranın nevresim takımlarını da öneririm..

    YanıtlaSil
  6. siyah beyaz olan şahane bence..

    YanıtlaSil
  7. Ben de kendime pudra rengi bir çeyizlik nevresim aldım. Koyu renkli nevresimlerde uyuyamıyorum beni huzursuz ediyor nedense :/

    YanıtlaSil
  8. Ben de renkli nevresimleri daha çok seviyorum.Hepsi de çok guzel😊Teşekkürler

    YanıtlaSil