27 Aralık 2017 Çarşamba

Porland'da Neler İndirimde ?


English Home ve Madame Coco'dan sonra Porland indirimlerini de takip eder oldum.Porland'ın tüm ürünlerini olmasada belli başlı ürünlerinin tarzını seviyorum bu yüzden her indirimde kendime birşeyler mutlaka alıyorum.Porland'da en çok takip edilen %40 indirim uygulaması.Sitede genelde ürünler %30 indirime zaten giriyor .%40 indirim ise nadir zamanlarda oluyor.
Porland yılbaşına özel %40 indirime girdi ve online sitede tüm ürünlerde %40 indirim mevcut.


Porland'ın en sevilen koleksiyonlarından biri Be Happy bir diğeri ise Morocco koleksiyonu.Ki zaten bu koleksiyondan parçalara instagramdaki sunum hesaplarında çok sık görüyoruz.Bu indirimlerin üzücü bir yanı da çok çabuk tükeniyor olması.Bu yüzden Porland'dan alışveriş yapmak  istiyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneririm.
Bu arada Porland Ptt kargo ile anlaşmış.Buna da değinmeden geçmek istemedim.



7 yorum:

  1. güzel bir indirim hemen bakıyorum canım :)

    YanıtlaSil
  2. morocco serisini bende çok beğeniyorum. Ama kargoda kırılır vs diye tedirginim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım daha önce bir siparişim oldu kargoyu çok güzel bir şekilde gönderdiler.Havalı ambalajlara defalarca sarılıydı ürünler sorunsuz şekilde ulaştı elime.Şimdi tekrar bir siparişim var onun gelmesini bekliyorum.Ptt ile anlaşmışlar bu seferki gönderimleri de aynı olur inşallah.

      Sil
    2. bende aldım morocco serisinden bazı parçalar heyecanla bekliyorum sapasağlam ulaşır umarım :)

      Sil
    3. Canım benim biraz önce elime ulaştı kargom.İnanılmaz güzel paketlemişler.Sapasağlam geldi fincanım :) Seninkilerde öyle gelir kesin.

      Sil
  3. bu indirimler sayesinde maaşlar cebimizde kalmıyor:D

    YanıtlaSil
  4. ihtiyacı olanlar hemen baksın bence :)

    YanıtlaSil