13 Aralık 2017 Çarşamba

Kitapyurdu Sitesinden Kitap Siparişim


Yaşadığım yerde birçok kitabı bulamıyorum.Bulsam da oldukça pahalı fiyatlara satılıyorlar.Bu yüzden bende kitaplarımı genelde kitap satış sitelerinden alıyorum.Son zamanlarda favori sitem ise Kitapyurdu... Site hakkında ara ara şikayetlere denk gelsem de ben sorun yaşamadan kitaplarıma ulaşabiliyorum.Son alışverişimi de sizlerle paylaşmak istedim.
Sitede 40 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.Bunun altında alışveriş yapıyorsanız da 3 tl gibi oldukça uygun bir kargo ücretlendirmesi var.
Almak istediğiniz kitabın açıklamasında teslimat süresi bulunuyor.Siparişlerinizi bu teslimat süresine göre oluşturursanız kitaplarınıza ulaşabileceğiniz süreyi de tahmin etmeniz kolay olur.Benim kitaplarım sipariş verdiğim gün içerisinde tedarik ediliyordu.Bu da kitaplarıma çok daha kısa süre içinde ulaşmamı sağladı.

Hangi kitapları aldığıma gelecek olursak
 Debbie Macomber -Yıldızlı Geceler
Kimberley Freeman - Kor Adası
Sarah Jio -Gündüz Sefası
Dr.Ümit Aktaş - Mutluluk Kürleri


Debbie Macomber -Yıldızlı Geceler ; 
Yoğun bir iş temposunda olduğum için çerezlik kitaplara ihtiyacım vardı.Debbie Macomber tam da böyle kitapların yazarı.Seri olmadığını bildiğim Yıldızlı Geceler adlı kitabını aldım .Bilindik yazarların kitaplarını genelde arka kapağı okuyarak almam.Bu kitapta benim için böyle bir kitap.Bu yüzden de kitap hakkında detaylı bir araştırma yapmadım.Yıldızlı Geceleri okuduktan sonra serisi olup olmadığı hakkında sizlerle kitap hakkındaki yorumlarımı paylaşıyor olurum.


Gündüz Sefası - Sarah Jio 
Sarah Jio da çok sevdiğim yazarlardan biridir.Dikkatimi en az  çeken Agapi adlı kitabının bile sonuna kadar gelmeyi başardım.Çünkü yazar öyle güzel sürükleyici anlatıma sahip ki ne yazsa okurum! Sarah Jio'nun şimdiye kadar okumadığım tek bir kitabı kaldı o da Yağmurdan Sonra ! Ben onu okuyana kadar yeni kitaplar çıkarsa hiçte fena olmaz hani! Yeni kitap değil kitaplar...Ard arda gelsin hemde :)


Kimberley Freeman -Kor Adası
Kimberley Freeman 'ın adına epey rastladım.Kitaplarının da çok severek okunduğunu biliyorum fakat almak bir türlü nasip olmamıştı.Kimberley Freeman kitaplarını okumaya önce Kor Adası ile başlamaya karar verdim.Umarım herkes gibi bende sevenlerinden olurum.


Mutluluk Kürleri - Dr.Ümit Aktaş
Migros'ta kitap reyonunda denk gelmiştim mutluluk kürleri kitabına.Şöyle ayaküstü kitabı bir kurcaladım ve yararlı bilgilerin yer aldığını gördüm.Kitapyurdundan sipariş vereceğimi bildiğim içinde Migros'tan 22 TL'ye almak yerine Kitapyurdu'ndan  14.30 kuruşa temin ettim.

Henüz elimde Dee Ernst 'nin Bahar Kokusu adlı kitabı olduğu için yeni kitaplarımı okumaya başlayamadım.Fakat en kısa süre içinde okuyup yorumlarımı sizlerle paylaşmayı planlıyorum.Kitapyurdu'ndan alışveriş yapıyor musunuz? Yapıyorsanız sizler daha önce bir sorun ile karşılaştınız mı ?
Benim bu alışverişimden kitapyurdu'na puanım 10 üzerinden 10 oldu !

15 yorum:

  1. Ben de bırdan kitap alıyorum ve memnunum😊güle güle oku😊

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir alışveriş olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Ben çok sık kitapyurdu nu kullanıyorum fakat kargo sorunu yüzünden resmen siteden sogudum çok fazla şikayet maili yazmama ragmende ilgilenmedim bu sıra babil den alıyorum :( iyi okumalar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa çok üzücü olmuş henüz bir sıkıntı yaşamadım ama bu şekilde şikayetleri duyunca her alışverişimde ufak bir tereddüt ediyorum

      Sil
  4. keyifli okumalar :) kitapyurdu zaman zaman insanı çileden çıkarsa da son zamanlarda daha iyi bir performans sergilediğini gözlemliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah çileden çıkardığı dönemlere denk gelmeyiz :)

      Sil
  5. kitap fiyatları ve kargo çok uygun fakat geç göndermeleri beni benden alıyor

    YanıtlaSil
  6. keyifli okumalar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de Kitapyurdu sitesinden alıyorum kitaplarımı. Değişik zamanlarda istediğim kitapları unutmadan sepete atmayı seviyorum. Sonrasında hepsi için sipariş veriyorum. Teslimatta herhangi bir aksilik yaşamadım. Siz iyi okumalar...

    YanıtlaSil