18 Aralık 2017 Pazartesi

Deniz Altı Temalı Doğum Günü Organizasyonu


Geçtiğimşz günlerde gerçekleştirdiğim bir doğum günü organizasyonundan bahsetmek istiyorum sizlere. Mehmet Arda'nın 4. yaş doğum gününü kreşte kutlamak isteyen arkadaşım Zişan hamile olduğu için bu yıl doğum gününü benim organize etmemi istedi.Mehmet Arda'nın 4.yaş günüyle birlikte bende organizasyon işine girmiş bulundum.




Organizasyon için en önce konseptimizi belirlememiz gerekiyordu ve bizim için renkler çok önemliydi.Arkadaşıma bir kaç öneri sundum ve mor rengini çok sevdiğini söyleyince konseptimizi denizaltı konsepti olarak belirlerdik.Konseptimizin ana renkleri de mint yeşili,mor ve gold oldu...


Doğum günü organizasyonunda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta renklerin uyumu ve seçilen konseptin dışına çıkacak renk ve ürünlerin masada yer almaması.Denizaltı konseptinde olabilecek her şey masamızdaydı ..Masada çok yiyecek bulunmasını istemedik pasta,kurabiyeler ,yine denizaltı konsept renklerine uygun içeceklerimiz ve benim ellerimden çıkma cakepopslarımız yer aldı.


Etkinlik vakti geldiğinde çocuklar masayı gördüklerinde çok mutlu oldular.Denizaltı konseptinin canlı renkleri onları çok çekti.Tabi masadaki şekerleme ve pastaya nasıl el attıklarına da değinmeden geçemeyeceğim.. Çok tatlılardı...

  

Blogumu takip edenler bilirler kokulu taş işine başlayalı 2 yıl oldu fakat doğum günlerine karşı ilgim yaklaşık 4-5 yıldır var.Organizasyon işi beni nasıl heyecanlandırıyor her bir detay ortaya çıktıkça nasıl mutlu oluyorum kelimelerle tarif etmemin imkanı yok.Nasıl mutlu olmayım ki ? Ortaya çıkan fotoğraflardaki mutluluk başarmanın en güzel göstergesi.




                                 Günün sonunda arkadaşımla benimde bir karem olmalıydı :)


Bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapan Selçuk Kreş'e teşekkürlerimi sunuyorum.
Organizesürprizler olarak artık Adıyaman,Kahta  içerisinde doğum günü ,baby shower,diş buğdayı,hastahane süsleme gibi organizasyonlar da yapıyorum.
Detaylı bilgi almak ve takip etmek için;
hesaplarımdan benimle iletişime geçebilirsiniz.


8 yorum: