6 Ekim 2016 Perşembe

İndirimli Kitap Almanın Yeni Adresi

                                                 

Reklam başlığı gibi oldu konu başlığımız ama uygun fiyatlı siteler keşfedince sizlerle paylaşmadan edemiyorum.Özellikle konu uygun fiyatlı kitaplarsa hiç fırsat kaybetmeden sizlerle paylaşıyorum :)

Geçtiğimiz dönemde bir okuma listesi paylaşmıştım sizlerle.(Burada) Bu listede Şeftali kokan bir yaz 'da vardı.Fakat o zamandan bu zamana kitabın uygun fiyatlı olmayışı hep almamı engelledi.Zira seri bir kitap 3 bölümden oluşuyor ve ben bu kitapların her birine 25 tl bayılmak istemedim.
Taaa ki http://seyhandan.blogspot.com.tr/ blogunun önerisi ile https://okuoku.com/ sitesine denk gelene kadar.Siteye şöyle bir baktım dönem dönem çok güzel indirimleri mevcut.Kargo ücretine baktım yalnızca 5 tl ! Eee bu siteye bir şans vermeliyim dedim.Hemen hemen haftada bir girip bakıyorum .Hatta tamam itiraf ediyorum hemen hemen her gün bakıyorum :D İndirimlerde değişiklikler var mı diye :) Siteyi henüz yeni keşfettiğim için ne şekilde bir indirim uygulamaları var onu çözmeye çalışıyorum :)
Geçen gün denk geldim Şeftali kokan bir yaz serisinin kitapları yalnızca 10 TL !! Şaka mı hemen aldım tabi ki :) Birde üstüne Reene Carlino'nun yeni çıkan Sahip Olduğum Tek Şey adlı  kitabını da aldım.Hemde 12,35'e...Hatırlarsınız Reene Carlino'nun İki yabancı olmadan önce kitabına 20 TL bayılmıştım :) 

Yani indirimsizken 75 TL vereceğim 3 kitabın yerine 4 kitap aldım üstüne birde kargo dahil yalnızca 42 tl verdim :) Bu site uygun değil de nedir ? Bundan sonra yeni uygun siteler keşfedene kadar  pttkitap ve okuoku.com kitap alışveriş sitelerimdir böyle biline :)

7 yorum:

  1. Sanki daha once duymustum. Tesekkurler bilgi icin

    YanıtlaSil
  2. Çok iyiymiş gerçekten teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  3. Bu siteyi daha önce duydum vloggerlardan ama hiç alışveriş yapmadım. Uygun fiyatlı kitaplar konusunda bir de bkmkitap.com adresi var. Bende oradan verdim sipariş kitaplarım gelince yazısını paylaşacağım. :))

    YanıtlaSil
  4. Duymamıştım bu siteyi, öğrendiğim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  5. Valla çok teşekkürler bilgilendirme için, bu fiyatlar yüzünden ben de kitap alamıyorum aile bütçesi falan derken sıra gelmiyor. Çok çok iyi oldu artık ben de bu sitelerden yaparım alışverişlerimi :)

    YanıtlaSil
  6. Çok faydalı bir öneri olmuş, teşekkürler. ^-^

    YanıtlaSil
  7. aa çok merak ettim hemen gidiyorum bakmaya, teşekkürler :*

    YanıtlaSil