9 Eylül 2016 Cuma

Fethiye Sunshine Holiday Resort Tatili


Yaz tatilinde görümcemlerle birlikte Fethiye'de 5 günlük bir tatil yaptık.Tatilimizde ki tercihimiz ise Sunshine Holiday Resort oldu. Görümcem bütün bir yıl yoğun bir tempoda çalıştığı için kafa dinleyebileceği , çok koşuşturmacası olmayan bir tatil yapmak istiyordu.Bense tatile çıktığımda gittiğim şehrin her yerini gezmeyi ,yeni yerler keşfetmeyi seviyorum.Bir otele tıkılı kalmak hiç bana göre değil-Dİ! 
Taa ki bu tatilde Sunshine Holiday Resort'e gidene kadar.Ailem Fethiye'de yaşadığı için Fethiye'yi çok gezmemi gerektircek bir yeri kalmamıştı bana göre.Bu yüzden de bu tatil fikri içime sindi . 



Odalarımız Swim up room olarak geçen odamızın balkonundan direk havuza girebildiğimiz şekilde tasarlanmıştı.Kimi odalar deluxe room (içinde jakuzisi olan fakat odadan havuza giremediğiniz) , kimi odalar kalabalık bir ailenin konaklayacağı şekilde iki odalı, kimi odalar ise standart şeklinde tasarlanmış.Otelin sitesine girerseniz bu odaları ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.http://www.sunshineholidayresort.com/
Odaların fiyatlandırmaları bu özelliklere göre değişiklik göstermekte.


Biz swim up odalardan çok çok memnun kaldık.Özellikle çocuklu bir aileyseniz tercihinizi bu odalardan yana kullanabilirsiniz.
Otelde 4 adet havuz mevcut  ve havuzun her gün bakımı yapılmakta.

Gelelim tatilin en güzel kısmına :)


Eğer şanslıysanız yemekleri güzel olan bir otele geldiyseniz ve üstüne birde herşey dahil konsepteyseniz hoşgeldin kilolar demenin vakti....
Tatile çıkmadan önce bir çok arkadaşımızdan farklı farklı oteller hakkında yorumlar aldık.Aldığımız yorumlarsa genelde hepsinin aç kaldığı ve konakladıkları otelin yemeklerini hiç beğenmedikleri şeklindeydi.Mesela bir arkadaşımız Bodrum Kervansaray otelde her akşam aynı yemeklerin çıktığından ve hiç memnun kalmadıklarından bahsetmişti.Bizdeyse durum tam tersi oldu.


Her gün farklı türde yemekler,mezeler,salatalar,meyveler,tatlılar vardı.Hemde inanılmaz lezzetliydiler.Üstelik tatilimiz boyunca otelde her akşam mangal yakıldı.Sonra öğrendik ki otel bütün sezon bu şekilde çalışıyormuş.Otelde herkesin damak lezzetine uyan yemekler mevcut.Öyle çok yemek seçerim ki ben bile tıka basa doyduysam burda aç kalmak pek mümkün değil :)




Otelin birde hamam,sauna,buhar banyosu mevcut.Bunlardan ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyorsunuz.Kese,masaj ve cilt maskesi yaptırmak isterseniz de ekstra bir ücret ödüyorsunuz.Bütün yılın yorgunluğunu atmak için harika bir fırsattı :) Kesinlikle masaj yaptırmanızı da öneririm.Bütün vücudunuzun nasıl rahatladığını göreceksiniz :)

      İşte bizim 5 günlük Sunshine maceramız böyleydi :) Otel hakkında merak ettikleriniz olursa gulsahisciler@gmail.com hesabıma mail atabilirsiniz .

5 yorum:

  1. Aaa ne kadar ilginçmiş havuza direk giriş :)

    YanıtlaSil
  2. Hep evden havuza direkt girmek istediğimi hayal ederdim de, gerçekmiş yahu :D İyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  3. Bu otele geçen sene gittim. Yazılan herşeyi tasdikliyorum :) muhteşem bir tatildi. Ötesi nem yok, dağ esintisine bayıldım. Bir de pasta şefinin hergün kivili ya da frambuazlı pastası vardı, onu unutamadım :). 2 gün sonra yine tatile buraya gideceğiz. Tavsiyemdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne guzeelll:) yorumunu geç görebildim canım. Bizde bu sene yine sunshinei tercih ettik. Yine çok güzel vakit geçirdik :)) inşallah sende begenmissindir :)

      Sil