1 Eylül 2016 Perşembe

English Home Alışverişim


Herkese Merhaba :)))
Yaklaşık 2 aylık bir tatilin ardından artık evime döndüm ve sizlerleyim :)  2 ay boyunca evimden uzakta kaldım ve tabi ki bilgisayarımdan da...Bu süreçte sizlerle elimden geldiğince yazı paylaşmaya ,buraları boş bırakmamaya çalıştım ama ne yazık ki yazılarımın arasında epey zaman oldu ... Üzülmeyin artık sizlerleyim :) Tatil bitti ve ben sizlerle paylaşacak bir sürü yazı biriktirdim...
Öncelikle sizlerle English Home'dan yapmış olduğum ufak bir alışverişimi paylaşmak istiyorum.Gelin bakalım English Home'dan ne almışım :)



Adıyaman'da ne yazık ki English Home mağazası henüz mevcut değil.Adıyaman merkeze bir alışveriş merkezi yapılıyordu ben tatile gitmeden önce fakat henüz yapımı da bitmiş değil.Bu yüzden tatilde ki alışverişlerimi daha çok ihtiyaçlarımı tamamlamaya yönelik gerçekleştirdim.
Uzun zamandır nevresim almak istiyordum.Denizli'ye gittiğimde English Home nevresimlerde %50 indirim yapmıştı.Şansıma böyle bir indirimde denk gelince bu fırsatı kaçırmayıp hemen 2 tane aldım kendime.


English Home 'da nevresim, yastık kılıfı,fitted çarşaf vs... bir takım halinde değil genelde  parça parça satılıyor.Bu yüzden nevresim takımı almak isterseniz buna dikkat etmelisiniz.Yoksa indirimde 30 tl'ye nevresim takımı aldım sanıp eve geldiğinizde yalnızca yorgan örtüsüyle karşılaşırsanız çok üzülebilirsiniz:) 

İki nevresim ve bu nevresimlere uygun iki tane de ikili yastık kılıfı aldım English Home'dan.İki kişilik nevresimler %50 indirim ile tanesi 30 tl 'ye denk geldi.Yastık kılıfları da ikili 7 TL gibi bir fiyata...
Nevresimlerin ve yastık kılıflarının desenlerine bayıldım.Birbirinden farlı desenler arasından bu modellere karar vermek epey zamanımı aldı fakat sonunda çok içime sinen bir alışveriş oldu :)
Yaşadığınız şehirde English Home mağazası yoksa üzülmeyin...Onlıne siteden de alışveriş yapabilirsiniz.



6 yorum:

  1. güle güle kullanın, son iki aydır ben de e. home'u mahvettim herşeyi aldım galiba :D hariakymış desenleri :)

    YanıtlaSil
  2. Benim de en sevdiğim ev mağazası :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım :)) Bloguma bende beklerim.Kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. English Home'un nevresimlerine bayılıyorum zaten :) Güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil