28 Eylül 2016 Çarşamba

Çocuklar için Slipstop




Bu yazımda çocuklar için çok kullanışlı bir önerim var.Slipstop :) Yaz tatilini görümcemler ile birlikte yapmıştık biliyorsunuz.Yeğenimiz Deniz'de tatilde bizimle birlikteydi.Slipstop'u daha önce instagramda görmüştüm.Çocuklar için üretilen kullanışlı ürünlere karşı biraz ilgim olunca araştırdım ve öğrendim ki bu slipstoplar altlarındaki tabaka sayesinde çocuklarınızın havuz kenarında düşüp kaymasını önlüyormuş.
Sonra Fethiye'de ki tatilim sırasında komşularımız ile birlikte çıktığımız tekne turunda komşumuzun kızı Ada'nın ayağında gördüm bunları.Hemen burnumu soktum tabi . Meraklı Melahat ben :) Anne önerileri almak önemli ama ne yapalım :) 
Ada'nın annesi Yasemin abla bu slipstopların çok kullanışlı olduğunu söyledi.Sonra ben bi gözlemledim gerçekten de işe yarar bir şey.Ada Slipstop'larla denize girip çıkıyor.Teknede ise ayaklarında bu slipstolar olduğu için kayıp düşmüyor.Anne önerisini alıp birde kendi gözlemlerimi ekleyince tamamdır dedim benim de ilerde bi çocuk olursa bundan almalı :))))


Şaka bir yana ben bu tarz gözlemlerimi genelde Deniz'in üzerinde uyguluyorum.Tatile çıkmadan görümcele alışveriş yaparken Boyner mağazasında denk geldik Slipstoplara.Durur muyum hemen Ezgi'ye ürün özetini geçtim ve aldırdım :)
Denize havuz kenarında olduğumuz süre boyunca slipstopları giydirdik ve oldukça faydasını gördük.
Anneler aklınızda bulunsun tatile çıkmadan önce yanınıza bir slipstop alın derim :)


10 yorum:

  1. çok sevimli ve şık duruyorlar. hem havuzda denizde evde...
    Bizim minnak yavrucan büyüsün ona da almayı planlıyorum ;) hatta sezon sonu indirimleri başlarsa temin edeceğim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm kesinlikle tavsiye ederim çok kullanışlı :)

      Sil
  2. Bu yaz neredeyse birçok mağazada gördüm ama cesaret edip almamıştım. Onun yerine deniz ayakkabısı almıştık. Ama paylaşımınız sayesinde önümüzdeki yaz mutlaka deneyeceğim. Hem hafif hem kaymaz olması çok güzel. Teşekkürler paylaşım için. Bu arada ben de bloğumda çekiliş düzenliyorum katılmak isterseniz bloğuma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm en kısa zamanda katılıcam :)teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Ben bu şirin patikleri ayakkabıcılarda görmüştüm, hatta büyüğü olsa kendime de alsam demiştim. Çok şirinler. Çocuğu Kullanan arkadaşlarım, memnun olduklarını söylüyorlardı. Siz de güle güle kullanın.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sanırım büyüklere göre de var bende arkadaşımda ve bebeğinde görmüştüm :)

      Sil
  4. Merhaba, Blog Atlası'nda blog sayfanızdan kısaca bahsettim. Bilgi vermek istedim. Bu adresten ulaşabilirsiniz: http://blog-atlasi.blogspot.com.tr/2016/09/beyaz-begonvil.html

    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  5. tatlı bloğunu takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Ihıhıhıı büyüklere YOk mu yahu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. var diye biliorum ben de canım :) bir arkadaşımda görmüştüm :)

      Sil