1 Ağustos 2016 Pazartesi

Sarah Jıo - Mart Menekşeleri


Sarah Jio Mart Menekşeleri'ni Ptt kitaptan almıştım ve  buradaki yazımda kitap alışverişimden sizlere bahsetmiştim.Mart menekşeleri Sarah Jio'nun çok beğenilen kitaplarından biri.Bende olumlu okuyucu yorumları sonucunda aldım bu kitabı.Denizli tatilim sırasında da okuyup bitirme fırsatı bulabildim ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.
Kitap oldukça akıcı ve merak uyandırıcı olaylar ile kurgulanmış.Kitabı elinizden bırakmak istediğinizde bir sayfa daha okuyayım bırakıcam diyorsunuz ama bırakamıyorsunuz.Çünkü her bir olay merak uyandırıcı bir şekilde ilerliyor kitapta.
Benim için kitapların başlangıç kısımları çok önemli.Eğer kitap başlarken beni kendine çektiyse o kitabı bir çırpıda okuyabiliyorum.Sarah Jio'nun da şimdiye kadar okuduğum tüm kitapları böyleydi.
Kitap başarılı bir yazar olan Emily Wilson'un eşi tarafından terk edilmesi ile başlar.Bu sarsıcı durumdan sonra Emily kendini yengesi Bee'nin yaşadığı Bainbridge adasına atar.Fakat burada da aile sırları peşini bırakmayacaktır...
Heyecan ve merakla okuyacağınız Sarah Jio'nun Mart Menekşekleri adlı kitabını kesinlikle öneririm ..İçinizde okuyupta beğenmeyen var mı?

2 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel bir kitap. Ben de geçen yaz okumuştum bir çırpıda. Böğürtlen Kışı ve Yağmurdan Sonra da çok güzel ama Agapiyi pek beğenmemişler :)

    YanıtlaSil
  2. eşimin son aldığı kitaplar arasında Mart Menekşeleri ben de elimdeki kitap bitince başlamak istiyorum, sizin yazdıklarınızı okuyunca çok merak ettim, sevgiler :)

    YanıtlaSil