4 Haziran 2016 Cumartesi

Trendyol'da Hummel İndirimi

Hummel_95 TL

Trendyol'da Hummel ürünlerinde %40 indirim fırsatını kaçırmayın.Yaklaşık dört gün önce trendyol'da gezinirken denk geldim bu indirime.İndirimin bitmesine kısa bir süre kaldı.Daha önce Hummel ürünlerinin kaliteli olduğunu duymuştum buna dayanarak bende kendime bir ayakkabı aldım.Bakalım kalitesini deneyip görücez artık.Yukarıda görmüş olduğunuz ayakkabıya vuruldum diyebilirim :) Fakat ayakkabıda çok fonksiyon arayınca bu ayakkabıyı almaktan vazgeçtim.Sizce nasıl ? Beğendiniz mi? Belki bir daha indirime girer ve bu seferki tercihimi bu ayakkabıdan yana kullanırım.Bu yüzden lütfen bu ayakkabı konusundaki fikirlerinizi benimle paylaşın :)









5 yorum:

  1. Bir bakayım bende :) Sondaki çok hoş duruyor ^^

    YanıtlaSil
  2. Trendyolda her hafta iyi markaların fırsatları oluyor takip ediyorum şahsen ucuza görünce kaçırmıyorum :) Ucuz fiyata herkes marka giymek ister :)

    YanıtlaSil
  3. Sondaki daha çok koşu için falan böyle sporluk duruyor ancak ortadaki 2. olan işe daha çok günlük hoş gider. Bu zamanlar günlük spor ayakkabılarına taktım ben de bana göre 2. güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  4. Hatta bu bile güzelmiş: https://www.trendyol.com/Kadin-Ayakkabi---Hummel-Deuce/UrunDetay/47583/19417330/Kadin :)

    YanıtlaSil
  5. 1 ve 3 çok güzel alışveriş sırasında asla unutmam :)kapyakala da bunun gibi güzel ürünler sunsam da bu ayakkabılarda çok cezbedici görünüyor.

    YanıtlaSil