22 Haziran 2016 Çarşamba

Plaj Çantanızda Bulunması Gereken 10 Eşya



Yaz tatili yaklaştıkça hazırlıklarımız hız kazanıyor :) Daha önce sizlere yaz tatili için alışveriş listemden bahsetmiştim.Evin hanımı sizseniz mutlaka bir listeniz olmalı! Alışveriş listesi,tatil için alınacaklar listesi,piknik listesi....Bu bööyle uzar gider.Neden mi ? Çünkü herşey o evde sizden sorulur.Evden çıkmadan önceki diyologlar şu şekilde ilerler:
 "Anahtarı aldın mı?"
"Aldım"
"Annee fotoğraf makinasını aldın mı ?"
"Aldıım"
"Hanım dolabın fişini çekmiş miydin?"
"Çektim"..
Bu konuşma siz evden çıkıp arabaya binip evinizden 10 km uzağa gidene kadar devam eder.Sonunda anne / evin hanımı isyanda "Yetterrrrr artık bişey sormayın"

Evlenmeden önce bizim evde durum böyleydi.Ben anneme sorardım hep.Evlendim şimdide eşim bana soruyor.Bu sanırım hepimizin evlerinde yaşanan bir durum.Bu gibi durumlarda tatile çıkmadan iki hafta önce bir liste tutmak gerekir bana kalırsa.Bu yüzden bende sizlerin işinize yarayacağını düşündüğüm plaja gitmeden yanınıza almanız gereken 10 önemli eşyadan bahsedicem :)



defacto:24,99
1) Güneş gözlüğü: Yazın olmazsa olmazlarından biridir güneş gözlüğü.

English home:14,99

2) Plaj Havlusu : Yazın plaj çantanızın olmazsa olmazlarından biri de plaj havlusu olmalı ! Hatta mümkünse yedeği de olsa fena olmaz :)


3-4) Güneş koruyucu krem-vücut spreyi,Güneş sonrası nemlendirici losyon:Yaz için en önemli ürünlerde güneş koruyucu kremler,losyonlar.. Yaz aylarında sadece denizde,havuzda değil günlük yaşantımızda dışarı çıkacağımız zaman kullanmamız gereken en önemli ürünler güneş koruyucular.

Avon:8.25
6)Tarak: Denizden çıktıktan sonra karışan bir saç yapısına sahipseniz çantanızdan tarağı eksik etmemelisiniz.

7) Şampuan : Hemen hemen çoğu plajda duşlar mevcut.Havuzlarda kesin duş alabileceğiniz yerler oluyor zaten.Bu yüzden çantanızda mutlaka şampuan bulundurmalısınız.Bildiğim kadarıyla bu gibi ürünleri yanınızda taşıyabilmeniz için gratiste watsons'ta ufak şişeler de mevcut .Bu şişeler sayesinde kocaman şampuan şişelerini çantanızda kendinize yük etmekten de kurtulursunuz :)

Englishhome: 26,99
8) Kulaklık : Denizin en büyük keyif aşaması güneşlenme kısmı sanırım :) Güneşlenirken müzik dinlemek ruhunuzu dinlendirecek.



9) Dergi,gazete,kitap:Çantanızda dergi,gazete,kitap bulundurarak güneşlenmeyi daha da keyifli hale getirebilirsiniz.

10) Şapka:Çantanızda sizi güneşten koruyacak bir şapka mutlaka bulundurmalısınız.

7 yorum:

  1. Teşekkür ederim yararlı bilgiler için :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar liste hazırlasam da son dakikaya bıraktığım için herşeyi, kesin birşey unuturum yada unutmuyum diye ihtiyacımdan fazlasını alırım :)
    Birkaç gün öncesinden çanta/valizini hazırlayanları gıptayla izliyorum hep...

    YanıtlaSil
  3. Harika bir liste olmuş :)) Özellikle kitap benim için olmazsa olmazlardan :D

    YanıtlaSil
  4. şampuan hariç hepsi var yanımda hatta daha fazlası var diyebilirim.. saç koruyucu spreyler telefon Ipad kola su o plaj çantasını da normal bir çantaya çeviriyorum yani kısaca :-))

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir yazı olmuş, tatile gitmek istiyorum :))

    YanıtlaSil